Obavijesti

Show

Komentari 4

Kći Susan Sarandon udala se za kuhara: Sama osmislila svadbu, jeo se losos i pili craft kokteli...

Kći Susan Sarandon udala se za kuhara: Sama osmislila svadbu, jeo se losos i pili craft kokteli...

Nisam unajmila organizatora vjenčanja i sama sam osmislila cijelu vibru vjenčanja. Ponekad je bilo stresno, priznala je Eva Amurri

VIDEO

Radosno je bilo proteklog vikenda u obitelji glumice Susan Sarandon (77). Njezina kći Eva Amurri (39) udala se u subotu za kuhara Iana Hocka. Svadbu su imali u Windrift Hallu u dolini Hudson u New Yorku, piše People, a među gostima je bio i bivši partner njezine majke, glumac Tim Robbins (65).

- S našim službenikom smo radili na osmišljavanju ceremonije koja se činila super osobnom i intimnom, a zatim smo se usredotočili na našu drugu ljubav života: hranu! Sve što nam je stvarno trebalo je prekrasna atmosfera, naši najbliži i ukusna zabava - rekla je Eva za People.

Udala se bivša Miss Universa: Za svoj poseban dan odabrala jednostavnu bijelu vjenčanicu
Udala se bivša Miss Universa: Za svoj poseban dan odabrala jednostavnu bijelu vjenčanicu

Kći redatelja Franca Amurrija i poznate glumice sudbonosno 'da' izrekla je na ceremoniji koja je bila inspirirana francuskom vrtnom zabavom. Prisustvovalo je svega 40 uzvanika, koji su uživali u delicijama s područja Hudson, a posebno u okusima patke i lososa. Od pića su imali lokalna piva i vina manjih proizvođača, a u ponudi su se našla dva craft koktela te šampanjac. Za prvi ples odabrali su pjesmu Lover pop zvijezde Taylor Swift.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

- Moj najveći cilj bio je napraviti upravo ono što smo htjeli, a da ne osjećam pritisak izvana. Nisam unajmila organizatora vjenčanja i sama sam osmislila cijelu vibru vjenčanja. Ponekad je bilo stresno. Nisam imala troje djece zadnji put kad sam bila nevjesta. Ali općenito, bio je tako poseban osjećaj usredotočiti se na sve male detalje i učiniti naš dan zaista osobnim - izjavila je mlada za People.

Evo kako je izgledalo vjenčanje Mate Rimca i Katarine: Imali su dvije svadbe, a stigli u Neveri
Evo kako je izgledalo vjenčanje Mate Rimca i Katarine: Imali su dvije svadbe, a stigli u Neveri

Evu je do oltara dopratio sinčić Major, kojeg je dobila u prethodnom braku. Također ima i kćer Marlowe Mae (9) i sinove Majora Jamesa (7) i Matea Antonija (4).

- Ian se predivno brine za mene i djecu, pun je ljubavi. Najbolji je očuh ikad. Nova veza mi nije bila ni na kraj pameti, ali dogodilo se - nahvalila je novog supruga, kojeg je upoznala dok je još bila trudna s najmlađim sinom Mateom.

Za poseban dan odjenula je haljinu Kim Kassas, koju krase elegancija i doza seksepila, a kasnije se za zabavu presvukla u mini haljinu.

- Budući da se već drugi put udajem, bilo mi je puno lakše planirati jer sam naučila toliko toga iz svog prvog vjenčanja i tako dobro poznajem sebe u ovom trenutku svog života - rekla je Amurri osvrnuvši se na svoje vjenčanje s Kyleom Martinom. Njihov brak propao je nakon osam godina zajedničkog života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO