Obavijesti

Show

Komentari 3

Kći Olivie Newton šokirala sve: 'Nisam dobro. Gubim pamćenje'

Kći Olivie Newton šokirala sve: 'Nisam dobro. Gubim pamćenje'
2

Dakle, nestat ću na otprilike tri tjedna jer razvijam zdravstvene probleme u svom umu i tijelu, poručila je Chloe i ispričala se svojoj obitelji

VIDEO

Kći pjevačice i glumice Olivije Newton-JohnChloe Lattanzi (37), otkrila je kako pati od gubitka pamćenja otkako je prošle godine izgubila majku.

Proslavila se ulogom navijačice, dobila je četiri Grammyja, a borila se s rakom tri desetljeća
Proslavila se ulogom navijačice, dobila je četiri Grammyja, a borila se s rakom tri desetljeća

- Nisam dobro. Patim od gubitka pamćenja i teško ustajem iz kreveta. Zapostavljala sam samu sebe - objasnila je u videu na Instagramu.

Najavila je svoj odlazak s društvenih mreža, ali i otkrila što joj je majka ranije poručila.

- Jedna od najvećih poruka moje mame bila je da se treba brinuti o sebi. Dakle, nestat ću na otprilike tri tjedna jer razvijam zdravstvene probleme u svom umu i tijelu - rekla je Chloe i ispričala se svojoj obitelji i prijateljima jer nije ispunila neke obveze.

- Veselim se povratku snage. Vidimo se u šetnji! - dodala je, misleći na majčin godišnji 'Walk for Wellness' događaj, koji će po deseti put biti u Melbourneu ovog listopada. Cilj događaja je prikupljanje sredstava za njezinu zakladu za istraživanje raka i ostalih malignih bolesti.

2010 Toronto International Film Festival - Score: A Hockey Musical Screening

Podsjetimo, Olivia Newton preminula je u 73. godini u svom domu u Santa Ynezu u Kaliforniji. Bilo je to u kolovozu prošle godine, nakon što se više od 20 godina borila s rakom dojke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO