Obavijesti

Show

Karleuša sad hvali Vučića, 2016. nije tako pričala: 'Građane ne čujete od njihove gladi...'

Karleuša sad hvali Vučića, 2016. nije tako pričala: 'Građane ne čujete od njihove gladi...'
6

Prije osam godina Jelena Karleuša gostovala je u emisiji 'Ćirilica', a tada je oštro kritizirala Aleksandra Vučića

VIDEO

Srpska pjevačica Jelena Karleuša nedavno je gostovala u emisiji 'Ćirilica' na Happy TV-u, a s njom u studiju sjedili su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić i predsjednik Demokratske narodne partije u Crnoj Gori Milan Knežević. Ona je sada podržavala Vučića, a 2016. godine u istoj je emisiji pričala drugačije, piše Nova.rs.

Karleuša oštro o Severini: 'Ona je u sukobu sa Srbijom iz koje vuče korijene. Tabloidna žena!'
Karleuša oštro o Severini: 'Ona je u sukobu sa Srbijom iz koje vuče korijene. Tabloidna žena!'

Tada se nije slagala s politikom predsjednika Srbije te ga je oštro kritizirala.

- Ne čujete mišljenje građana jer im krče crijeva u gradskom prijevozu od gladi. Ja sam predstavnik onog dijela Srbije koji ima drugačije poglede od gospodina Vučića - poručila mu je tada, a on joj nije ostao dužan:

- Živite li vi, Jelena, loše? - ponovio je više puta sarkastično.

Poznato je i da je Karleuša pisala otvoreno pismo Vučiću.

- Sram vas bilo što samo vašu njušku gledamo na svim TV ekranima i na svim naslovnim stranicama, sram vas bilo što ste i predsjednik i premijer i Sveti Petar i prva, druga i treća dama - pisalo je između ostalog na društvenim mrežama.

Predsjednik Srbije Vučić se obratio javnosti nakon stravičnog masakra, dječak smješten na psihijatriju, a otac je uhićen

Prisjetimo se, sada je u emisiji isticala Vučićeve liderske sposobnosti. Karleuša je komentirala i Severinu, čiji je sukob posljednjih dana glavna tema.

- Govoriti o ženama tog kalibra, koje mogu prodati i vjeru za nevjeru i za novac... Ovo nije tema, mjesto i vrijeme s takvim državnicima i ljudima. Ne zaslužuju oni takvu tabloidnu temu, a ona je tabloidna - izjavila je Karleuša.

Beograd: Pjevačica Jelena Karleuša ispred studija televizije Happy

Kako je počeo sukob Karleuše i Severine? Navodno je srpska pjevačica napala Splićanku zbog jednog starog intervjua o Srebrenici. Pa je Karleuša spomenula Jasenovac i objavila je navodni screenshot poruke koji joj je Severina poslala. Splitska pjevačica uzvratila je objavom poruka koje joj je navodno slao Duško Tošić, koji je u procesu razvoda s Karleušom.

Karleuša nije oduvijek pričala loše o Severini: 'Ni jedna nije dobra kao ona. Inspirira me!'
Karleuša nije oduvijek pričala loše o Severini: 'Ni jedna nije dobra kao ona. Inspirira me!'

- Severina je u sukobu sa zemljom iz koje vuče korijene. Mi smo vidjeli gdje ona radi i pjeva, svatko tko je plati, ona pjeva i podržava tu politiku - rekla je Karleuša.

Urednik lista Informer Dragan J. Vučićević izjavio je da su Severini 'djed, otac, bivši muževi i sin Srbi, a ona napada Srbe'. Karleuša se složila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO