Obavijesti

Show

Komentari 11

Karan napisao pjesmu i dirnuo mnoge: Za curicu iz Klaićeve

Karan napisao pjesmu i dirnuo mnoge: Za curicu iz Klaićeve
6

Suze na oči same kreću. Ovo može samo Goran, čovik od nas malih ljudi. Naklon do poda, komentirali su jedni, dok su drugi istaknuli kako je lijepo što suosjeća s obitelji i to iskazuje pjesmom

Splitski pjevač Goran Karan (55) rasplakao je svoje fanove, ali i brojne druge objavom na svom Facebook profilu.

Napisao je pjesmu i zapjevao je, a u sat vremena skupio više od četiri tisuće lajkova, a svih je dirnuo izvedbom koju je posvetio djevojčici (15) koja je jučer u ranim jutarnjim satima nastradala u potresu u Zagrebu. Bila je u kritičnom stanju, liječnici su se borili za njen život, a potom je izgubila bitku. 

- Ima jedno mjesto gdje se blaga kriju. Ima jedno lice, najdraže od sviju. Mirno spavaj dušo mala, čuvam te. Ispod zvijezda nisi sama, ljubim te. Gdje si ti, gdje si ti anđeli traže svi. Jedan cvijet u raju fali, to si ti - stihovi su koje joj je posvetio.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Za djevojčicu iz Klaićeve bolnice... - napisao je Karan. Pratitelji su u komentare pisali kako je velik čovjek i da ima veliko srce. 

- Suze na oči same kreću. Ovo može samo Goran, čovik od nas malih ljudi. Naklon do poda - komentirali su jedni, dok su drugi istaknuli kako je lijepo što suosjeća s obitelji i to iskazuje pjesmom. Za nju je zapalio svijeću koju je na kraju videa ugasio. 

POGLEDAJTE EMOTIVAN VIDEO NINE MORIĆ: 

Pokretanje videa...

02:22
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11
Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi
POGLEDALI SMO TURISTIČKE PONUDE

Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi

Pjevačica voli egzotična putovanja, a ovoga puta se odlučila za safari. Noć u hotelu, u kojem odsjeda s obitelji, košta od 1600 i 3000 eura