Obavijesti

Show

Komentari 0

Kandidatima 'MasterChefa' jela u prvom izazovu ocjenjivali njihovi mentori: 'Opaka ekipa'

Kandidatima 'MasterChefa' jela u prvom izazovu ocjenjivali njihovi mentori: 'Opaka ekipa'
8

U novoj epizodi showa 'MasterChef' Stjepan je odao priznanje svim natjecateljima, pohvalivši njihov trud i odlučnost, a ni Goran nije štedio riječi

VIDEO

Kandidati MasterChefa odradili su prvi izazov kada su pod kutijom iznenađenja otkrili zlatna pera. Taj predmet simbolično ih je uveo u temu izazova jer je njihova zadaća bila kreirati jelo koje ih podsjeća na djetinjstvo – i to u samo 60 minuta. Riba je bila popularan izbor među natjecateljima, a Sanja Cukon objasnila je svoj odabir: „Obožavam raditi s morskom ribom“.

Teleća jetrica izazvat će različite reakcije u 'Masterchefu': Kao da sam došla u jednu kiruršku salu
Teleća jetrica izazvat će različite reakcije u 'Masterchefu': Kao da sam došla u jednu kiruršku salu

Eni Đorđević je odlučila napraviti dekonstrukciju jela koje joj radi majka – batak s krumpirom, dok je Zara Bajlo pokušala napraviti jaja na pari, ali nakon tri neuspješna pokušaja odustala je od te ideje. Irma Hadžić Veledar je, vođena sjećanjima iz djetinjstva, pripremila raviole s mesom jer je to prvo jelo koje je radila s majkom, a sada ga priprema sa svojom djecom.

Nakon što su natjecatelji završili s kuhanjem, mentori su krenuli s kušanjem. Jela svakog kandidata kušali su samo njihovi mentori koji su odlučili koje je jelo u njihovom timu bilo najbolje, a koje najgore.

Doris Vlah nije skrivala svoje oduševljenje te je izjavila: „Moj favorit je definitivno Sanjin tanjur“. Elva Halilović bila je zadovoljna svojim jelom, nazivajući ga savršenim, a ukusno je bilo i njezinom mentoru Goranu.

Bonaventura Žagar je svojim ribljim jelom iznenadio žiri, a Mario ga je proglasio najboljim u svom timu. „Nisam očekivao ovo, baš sam iznenađen“, komentirao je Bonaventura nakon što je primio pohvale.

S druge strane, Irmino tradicionalno jelo nije bilo na razini očekivanja. „Već u sljedećem izazovu ću se potruditi da ga skuham bolje“, izjavila je Irma, odlučna u tome da se popravi.

Sanja Cukon briljirala u timu Stjepana Vukadina s jelom inspiriranim djetinjstvom i odrastanjem u Puli. „Skuhala sam stvari koje stvarno volim i trud se definitivno isplatio“, rekla je Sanja nakon što je proglašena pobjednicom u svom timu. Moris Vareško je oduševio chefa Gorana svojom kreacijom.

Stoga Goran nije štedio riječi hvale: „Uz vrlo male korekcije, ovako bi jelo izgledalo kod mene u restoranu“. Morisovo jelo proglasio je najboljim u svom timu. S druge strane, Sergio Varela je dobio kritiku zbog prezentacije svog jela: „Okusi su tu, to je fino, sočno, ima začina, ima karakter, ali vizualni dio je ono na što ćemo morati puno raditi“, rekao mu je Goran.

Tko ide dalje u 'MasterChefu'? Nekima će oslić i mljeveno meso osigurati pregaču, drugima ne...
Tko ide dalje u 'MasterChefu'? Nekima će oslić i mljeveno meso osigurati pregaču, drugima ne...

Ipak, neuspjesi nisu zaobišli sve natjecatelje. Zara je sa svojim „Zarinim kaosom na tanjuru“ završila kao najlošija u Goranovom timu, no ostala je optimistična: „Loš je osjećaj. Danas nisam ostvarila svoj cilj, ali sutra je novi dan“, rekla je Zara.

Stjepan je odao priznanje svim natjecateljima, pohvalivši njihov trud i odlučnost: „Vi ste opaka ekipa, mogu vam reći. Neka se ovako nastavi.“

Hoće li pobjednička trojka nastaviti dominirati, saznat ćemo u nadolazećim epizodama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Fanovi 'Ljubav je na selu' u šoku zbog Valentine i Tonija, oglasio se i njen bivši muž Vatroslav...
DRŽALI SE ZA RUKE...

Fanovi 'Ljubav je na selu' u šoku zbog Valentine i Tonija, oglasio se i njen bivši muž Vatroslav...

Nova, 17. sezona showa 'Ljubav je na selu' još traje, a na društvenim mrežama osvanula je snimka Valentine Kordić i Tonija Patrčevića kako se drže za ruke. Oglasio se i njen bivši suprug...