Obavijesti

Show

Komentari 7

Kandidati će u novom izazovu kuhati zavezani jedni za druge: 'Čekam da mi kažu da se šale...'

Kandidati će u novom izazovu kuhati zavezani jedni za druge: 'Čekam da mi kažu da se šale...'
9

Sarah i Kristina dobile su prednost koja je dobro protresla kandidate – osim što su im birale namirnice za novo kuhanje, neke su parove rasparile i presložile

VIDEO

Kao najbolji tanjuri na kraju izazova 'Pakao i raj' izdvojeni su Asmirin i Manuelov iz paklenog tima, a iz rajskog izazova su najboljima bile proglašene Sarah i Kristina. No pobjednik može biti samo jedan par, a ta je titula pripala upravo tanjuru ženskog tima iz raja. S tom pobjedom Sarah i Kristina dobile su prednost koja je dobro protresla kandidate – osim što su im birale namirnice za novo kuhanje, neke su parove rasparile i presložile.

Iako je Gaia izrazila želju da ostane s Ivanom, pobjednice prošlog izazova nisu joj udovoljile nego je sparile s Meri, a Ivana s Ana-Mariom. Prije nego su vidjele što im je na raspolaganju od glavnih namirnica, Sarah i Kristina odlučile su da će preskočiti kuhanje, zbog Kristinine ozlijede na ruci. Prvo zvono skrivalo je ramstek, ispod drugog je bilo miješano mljeveno meso, a ispod trećeg juneći odrezak. Ova tri odabira pobjednice su rasporedile parovima po svom odabiru. Uz svaku od namirnica parovi su dobili i sredstvo, odnosno vrstu zdjele u kojem će ga pripremati.

- Svi kandidati su dobili dobre namirnice i dobar odabir para - komentirale su Sarah i Kristina. Uz glavne namirnice, kandidati mogu koristiti deset dodatnih namirnica, a u dućanu su kupovali svi zajedno.

- Ispalo je da nam je deset namirnica malo - rekla je Ivana.

- Od vas želimo da kuhate kao da ste jedna osoba. I to doslovno - priopćio im je Stjepan, objasnivši da će kuhati vezani jedan za drugoga. 'Gledam u njih i čekam da kažu da se šale', u nevjerici je bila Ivana.

- Ne znam kako će to izgledati - kazao je Petar Tucman. Melkior je dodao detalj da će biti vezani s pregačama na leđima.

- Pada u vodu sve što smo planirali raditi - rekao je Piero.

Kako će se kandidati snaći u ovom izazovu za koji je potreban timski rad, doznat ćemo u sljedećem nastavku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO