Obavijesti

Show

Komentari 10

Kaja i Šime će uskoro dobiti i drugo dijete, a zaljubili su se na prvi pogled: Moj vitez, moje sve

Kaja i Šime će uskoro dobiti i drugo dijete, a zaljubili su se na prvi pogled: Moj vitez, moje sve
6

Šime je dugo skrivao vezu s Kajom od javnosti, a potvrdili su je početkom prošle godine, nakon rođenja njihove kćeri Viktorije

VIDEO

Naš umirovljeni nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (31) i njegova partnerica, dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar (28) čekaju drugo dijete, malenog sina. Sretnu je vijest potvrdila Kaja u razgovoru za Gloriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zadranka maknula Vrsaljkovo prezime, Šime obrisao sve fotke s Mateom i više ne nosi prsten VIDEO

- Osjećam se potpuno drugačije nego u prvoj trudnoći. Svaka trudnoća je zaista posebna za sebe. Koliko ima umora i mučnine, toliko je i radosti u obitelji i sretnog iščekivanja, a braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga ‘naslijediti‘ od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga - otkrila im je.

Prije nego što su počele kružiti glasine da Šime ima novu ljubav, potaknuo je nagađanja o razvodu od prve supruge Mateje jer je s profila na Instagramu obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti pojavio i bez vjenčanog prstena.

Kaja Vidmar pokazala fanovima gdje je bivši Vatreni: Vrsaljko s obitelji odmara daleko od Katra
Kaja Vidmar pokazala fanovima gdje je bivši Vatreni: Vrsaljko s obitelji odmara daleko od Katra

Matea je bila Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Bruna, koji će uskoro dobiti i mlađeg brata.

Šime je dugo skrivao vezu s Kajom od javnosti, a potvrdili su je početkom prošle godine, nakon rođenja njihove kćeri Viktorije. Njihova ljubav se, kako je rekla Slovenka jednom prilikom, dogodila na prvi pogled. 

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko čekaju drugo dijete: Stiže im sin
Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko čekaju drugo dijete: Stiže im sin

- On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivacija u svakom pogledu - napisala je svojedobno na društvenim mrežama.

Jednom je prilikom za Story otkrila i kako je Šime dobar otac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

- Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom - rekla je tada.

Inače, Kaja je u Madridu završila tečaj kožarstva i šivanja, a prošle je godine i pokrenula vlastiti brend odjeće.

Šime Vrsaljko objavio je rijetku fotku s njegovom Kajom Vidmar
Šime Vrsaljko objavio je rijetku fotku s njegovom Kajom Vidmar

- Oduvijek su me fascinirale kožne jakne, kožni kaputi i torbe u nekom starijem rock stilu u kombinaciji s elegancijom. Vjerovali ili ne, ja sam svoj brend pripremala dvije godine. Kad sve radiš sam, sa svojim idejama i svojim rukama i to u većoj i novoj zemlji, sve nekako duže traje - ispričala je jednom za slovenski portal 24ur.

Podsjetimo, Šime se 2022. godine oprostio od dresa hrvatske nogometne reprezentacije.

- Nije lako reći zbogom jer je igranje za Hrvatsku ispunjenje sna. Međutim, znam da je vrijeme. I znam da je pošteno prema reprezentaciji, suigračima, izborniku. Zbog toga mi je lakše. Lakše mi je i zato što znam da sam dao sve od sebe - rekao je tada.

Početkom ove godine, odlučio se umiroviti od igračke karijere, a u ožujku je objavljeno kako će karijeru nastaviti kao menadžer agencije Universal Twenty Two koja je vodila njegovu karijeru posljednjih godina.

Kalinjingrad: Slavlje hrvatskih reprezentativaca nakon pobjede nad Nigerijom 2:0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO