Obavijesti

Show

Komentari 1

Je li 'Brangelini' i službeno sada došao kraj? 'On je odustao od skrbništva, u lošem su odnosu'

Je li 'Brangelini' i službeno sada došao kraj? 'On je odustao od skrbništva, u lošem su odnosu'
6

Glumci Brad Pitt i Angelina Jolie još su 2016. godine najavili razvod, a od tad traje i sudska bitka oko skrbništva nad djecom

VIDEO

Dugogodišnja brakorazvodna bitka Brad Pitta (60) i Angeline Jolie (48) bliži se kraju. Glumac je navodno odustao od traženja zajedničkog skrbništva nad djecom, a trenutačno su bivši supružnici u pregovorima pa se kraj očekuje do ljeta, javlja Daily Mail. Prema pisanju stranih medija, Brad je isprva tražio dogovor zajedničkog skrbništva u vezi s njihovo šestero djece, a glumčev bliski izvor je otkrio kako je od toga navodno odustao. Jedan od razloga je, navodi, da će neka djeca uskoro postati punoljetna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Angelinu Jolie odveli su na sigurno tijekom uzbune za napad u Lavovu VIDEO

Starija djeca, Maddox (22), Pax (20) i Zahara (19), imaju loš odnos s glumcem, a kao odrasle osobe pred zakonom ne ulaze u ugovor o skrbništvu.

Posvojeni sin Pax navodno nije razgovarao s Bradom još od tučnjave u privatnom zrakoplovu koja je na kraju i presudila braku te ne smatra ga više roditeljem. Još je 2020. godine nazvao oca 'šu*kom svjetske klase' na Instagramu. Ranije se kći bivšeg para, Zahara Jolie-Pitt odrekla očevog prezimena. Predstavila se kao Zahara Marley Jolie. 

The 75th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Bliski izvor Brada kaže kako je Angelinina namjera bila da se oduži razvod dok djeca ne navrše 18 godina. 

- Brad nema koga drugog kriviti osim sebe. Sve što Angelina želi je izliječiti njihovu obitelj i krenuti dalje - govore Angelinini prijatelji.

Angelina Jolie i Olivia Wilde nikad sličnije nisu izgledale
Angelina Jolie i Olivia Wilde nikad sličnije nisu izgledale

Inače, slavni par vezu je započeo 2005. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" - dok je on još bio u braku s Jennifer Aniston. Vjenčali su se 2014. godine, a zajedno su dobili troje djece, Shiloh te blizance Vivienne i Knoxa. Posvojili su još dvoje, a Brad je zakonski posvojio i Maddoxa, sina kojeg je Angelina posvojila prije nego li su započeli svoju vezu.

FILE PHOTO: Brad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of The Normal Heart in New York

Prisjetimo se, bivši supružnici vode i 'Rat ružičastih vina', kako su mnogi prozvali bitku između Angeline i Brada,  a započeo je nakon što je glumica prodala svoj udio ruskom poduzetniku Yuriju Shefleru. Bradovi odvjetnici optužili su je za 'puštanje stranca u njegov obiteljski dom', a sada je sud u Luksemburgu ponovno dodijelio Sheflerov udio Bradu. 

Nedavno je pobjeda otišla u ruke Jolie, a sve se vrti oko imanja i vinarije u Francuskoj, Château Miraval, koju su zajedno kupili 2008. godine, piše Daily Mail.

Čije je to vino? Angelina Jolie i Brad Pitt opet se svađaju: Sudac je sada presudio u njenu korist
Čije je to vino? Angelina Jolie i Brad Pitt opet se svađaju: Sudac je sada presudio u njenu korist

Sudac je ovoga puta presudio u njezinu korist i odbacio čak pet od sedam tužbi koje je Pitt podnio protiv nje.

Oscar Nominees - 92nd Academy Awards - 2020

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO