Obavijesti

Show

Komentari 0

Jason Derulo nastupio je u Puli

Jason Derulo nastupio je u Puli
10

Hitovima poput “Want to Want Me”, “Wiggle”, “Talk Dirty”, “Swalla”, “Savage Love”, “Take You Dancing” i "Acapulco" zabavio je publiku u pulskoj Areni

VIDEO

Jedan od najpoznatijih izvođača na svjetskoj pop sceni Jason Derulo nastupio je u srijedu navečer u pulskoj Areni u sklopu Adria Summer Festivala, priredivši pravi glazbeni spektakl. 

Početkom ove godine Derulo je izdao dugo očekivani album „Nu King“ kojim se predstavio publici u pulskom amfiteatru, a posjetitelji, među kojima su bili i brojni turisti, imali su prilike uživati u pop izvedbama i koreografijama nagrađivanog pjevača, autora, plesača i ljubimca društvenih mreža.

Miach će nastupiti prije Jasona Derula na koncertu u Puli!
Miach će nastupiti prije Jasona Derula na koncertu u Puli!

Naime, otkako se 2009. godine probio na svjetsku scenu sa svojim prvim platinastim singlom “Whatcha Say”, ovaj nagrađivani izvođač prodao je više od 250 milijuna singlova, od kojih čak petnaest u platinastoj nakladi. Hitovima poput “Want to Want Me”, “Wiggle”, “Talk Dirty”, “Swalla”, “Savage Love”, “Take You Dancing” i "Acapulco" zabavio je publiku u pulskoj Areni.

Mnogobrojnu publiku uoči Derulova izlaska na scenu zabavljala je nova hrvatska „it djevojka“ - Miach.

Da je Jason Derulo svojevrstan pop fenomen govore i društvene mreže gdje broji više od 18,2 milijarde streamova i više od 117 milijuna pratitelja na raznim digitalnim platformama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Evo zašto Prijović nije završila srednju školu: 'Sramota me je'
'NISAM JEDINA'

Evo zašto Prijović nije završila srednju školu: 'Sramota me je'

Iako je bila odlična učenica, Aleksandra Prijović nikada nije završila četvrti razred srednje škole. 'Završila sam redovno tri razreda, ali četvrti nisam', pričala je pjevačica