Obavijesti

Show

Komentari 5

Jackson nije želio da mu djeca postanu razmažena

Jackson nije želio da mu djeca postanu razmažena
1

Bliski prijatelj obitelji Michaela Jacksona otkrio je kako pjevač nije htio da mu djeca postanu poput ostalih razmaženih derišta iz Hollywooda

VIDEO

Djeca Michaela Jacksona rijetko su se pojavljivala u javnosti budući da je njihov otac budno pazio na privatnost. I nakon što bi se pojavili u javnosti, uglavnom bi im lica bila prekrivena, kao i pjevaču. Bliski prijatelj pjevačeve obitelji otkrio je američkim medijima kako su njegova djeca na kraju ispala sasvim normalna.
- Sjajni su. Ne ponašaju se kao da su odrasli sa srebrnom žlicom u ustima. Pristojni su, nisu poput ostalih razmaženih derišta iz Hollywooda. Paris je vrlo pristojna i rezervirana. Prince je najkomunikativniji, a Blankett je bistro, ali tiho dijete. Pitao sam ga jednom što želi za Božić. Rekao je kako bi htio samo plišanu životinju - otkrio je Stephen Price i dodao kako je Michael htio da njegova djeca imaju drugačije djetinjstvo, različito od njegovog. Preminuli pjevač ostavio je iza sebe Michaela Princea (12), Paris Katherine (11) i Princea "Blanketta" (7).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO