Obavijesti

Show

Komentari 8

Jackson je molio doktore da ga pretvore u zombija?

Jackson je molio doktore da ga pretvore u zombija?
1

Kralj popa navodno je toliko bio ovisan o jakom sedativu Diprivanu da molio je liječnike da ga s njim 'onesvijeste' na nekoliko dana odjednom

VIDEO

Znao je ležati i po 72 sata kao 'živi mrtvac', kazala je bivša medicinska sestra koja je radila u ordinaciji plastičnog kirurga kojeg je Michael posjećivao, 41-godišnja Kathryn Buschelle. 
Ona tvrdi da je Michael Jackson postao ovisan o jakom sedativu Diprivanu koji je zbog jakih bolova koristio nakon čestih laserskih tretmana kojima je izbjeljivao kožu.
- Michaelova opsesija izgledom dovela je do toga da je sve češće dolazio na te tretmane i postajao sve ovisniji o Diprivanu. Lijek je na kraju postao jedini razlog za dolaske u kliniku. Ostajao bi i po nekoliko dana, a ponekad je i 72 sata bio pod Diprivanom. Efektivno se mumificirao. Ležao je tamo kao neki 'živi mrtvac'. Krajem '90-ih bio je kao mrtvac koji se kreće - kazala je.
Jacko je tražio doze Diprivana čak i nakon što je od tog lijeka skoro umro 1999. godine jer se iz tog stanja nije probudio kako treba. Kathryn kaže kako je Michael kožu počeo izbjeljivati nakon što je morao na operaciju nosa koji je razbio prilikom pada dok je plesao. Tijekom operacije nosa Michael je primijetio da bi mogao izbijeliti svoju kožu pa je počeo dolaziti na intenzivne tretmane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO