Obavijesti

Show

Komentari 10

Jackov otac reklamirao si tvrtku na dodjeli nagrada

Jackov otac reklamirao si tvrtku na dodjeli nagrada
1

Joe Jackson prvo je izrazio sumnju oko načina na koji je preminuo njegov sin, a potom je iskoristio priliku da reklamira svoju izdavačku kuću

VIDEO

Dodjela nagrada BET (Black Entertainment Television) prošla je u znaku preminulog Michaela Jacksona, Njegov otac iskoristio je priliku na crvenom tepihu kako bi još jednom izrazio sumnju u okolnosti pod kojima je umro njegov najpoznatiji sin.
- Michael je bio mrtav prije nego što je napustio kuću. Sumnjam na "prljavu igru". Mahao je obožavateljima kod ulaza, a nekoliko trenutaka kasnije bio je mrtav - otkrio je Joe Jackson koji je nekoliko trenutaka kasnije iskoristio priliku za promociju.
- Moj prijatelj Marshall i ja imamo izdavačku tvrtku. Radi se o blu-ray tehnologiji. To je sljedeći korak u glazbenoj industriji - izjavio je Joe kojem se pred kamerama pridružio i stanoviti Marshall. Brojni Michaelovi obožavatelji nekoliko sata kasnije preplavili su internet negativnim komentarima na račun Joea koji se usudio reklamirati svoju tvrtku na dodjeli posvećenoj njegovom sinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO