Obavijesti

Show

Izložba zagrebačkih studenata 'Definiranje perspektiva' u mostarskim galerijama...

Izložba zagrebačkih studenata 'Definiranje perspektiva' u mostarskim galerijama...

Do 25.  lipnja u galerijama The Hub of Fine Artsu i Galeriji kraljice Katarine Kosača može se pogledati izložba "Definiranje perspektiva" čiji su autori studenti zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti

VIDEO

U organizaciji Grada Mostara i "M.T. Abraham Group"ostvaren je izuzetno važan kulturni projekt 'Veze kroz umjetnost – Mostar - Zagreb 2024. godine'. Do 25.  lipnja u mostarskim galerijama The Hub of Fine Artsu i Galeriji kraljice Katarine Kosača može se pogledati izložba "Definiranje perspektiva" čiji su autori studenti zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti.  


Ovim programom osnaženi su najvrjedniji kontakti između ljudi, institucija i gradova, a te su spone zasnovane na kreativnosti i umjetnosti te je ostvarena suradnja između Mostara i Zagreba i to na nekoliko razina.

Dvije su značajne galerije otvorile svoje reprezentativne izlagačke prostore i udružile snage da stvore događaj koji će prikazati građanima svih dobnih skupina i posjetiteljima Mostara trenutne regionalne suvremene likovne tendencije, ali i obogatiti turističku i kulturnu ponudu Mostara. Ipak, najviše od svega, na osobito zadovoljstvo Grada Mostara, ovaj projekt zamišljen je kao platforma za stvaranje novih kontakata između najvažnijih umjetničkih institucija regije, za povezivanje različitosti i osnaživanju sličnosti i za dobrobit umjetnosti, razmjene i likovnog stvaralaštva.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO