Obavijesti

Show

Komentari 38

Izdali nalog za uhićenje glumca iz telenovele Pogrešan čovjek

Izdali nalog za uhićenje glumca iz telenovele Pogrešan čovjek
5

Lečić se pokajao, rekao da se ovakva situacija može dogoditi svakome te objasnio zašto se nije odazivao pozivima sa suda

VIDEO

Srpskog glumca Branislava Lečića (63), kojeg hrvatska publika trenutačno gleda u RTL-ovoj seriji Pogrešan čovjek, prometna policija je zaustavila još 2. veljače u Beogradu, a tijekom rutinske kontrole izmjerili su mu oko 0,7 promila alkohola u krvi. Pošto se Lečić nije pojavljivao na sudu, izdan je nalog za njegovo uhićenje. 

Zagreb: Poznati na svečanoj premijeri serije Pogrešan čovjek

- Prometni policajci isključili su poznatog glumca iz prometa i otkrili da je pod utjecajem alkohola. Policija mu je odmah zabranila upravljanje motornim vozilom i ustanovila osrednji nivo alkoholiziranosti - prenosi Kurir. 

Prekršajni sud u Beogradu je dva puta slao sudski poziv glumcu, no on se nije odazvao pa je izdan nalog za njegovo privođenje. 

- Lečiću je nekoliko puta poslan poziv za sud, međutim on nikada nije bio na adresi na kojoj je prijavljen da živi, niti se odazivao. Zbog toga je sudac bio primoran da podnese naredbu za njegovo privođenje pa je policija čak dva puta dolazila na Lečićeva vrata s nalogom. I tada nisu nikoga zatekli na njegovoj adresi. Međutim, nekoliko mjeseci nakon toga glumac se sam pojavio na sudu i priznao krivicu - dodao je Kurirov izvor.

Presuda Lečiću bit će donesena sljedeće godine, a s obzirom na okolnosti očekuje se da će glumac ostati bez vozačke dozvole najmanje nekoliko mjeseci, bit će mu dodijeljeni kazneni bodovi te će morati platiti novčanu kaznu. 

- Inače, ovo nije prvi put da je Branislav napravio prometni prekršaj. 2017. godine Lečić je zaustavljen zbog prebrze vožnje izvan naseljenog mjesta - istaknuo je izvor. 

Glumac se pokajao, rekao da se ovakva situacija može dogoditi svakome te objasnio zašto se nije odazivao pozivima sa suda.

- Uzimam taxi kamo god idem, ako postoji mogućnost da ću biti 'veseo'. Bio sam na sudu i obavio sam sve što je trebalo. Mijenjao sam adrese zbog seljenja, a zato mi ni nisu stizali pozivi - zaključio je Lečić. 

VIDI OVO! HOROSKOP: Uz ova 3 znaka nikad nema mira, uvijek je drama. Jeste li Vi jedan od njih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 38

VIDEO