Obavijesti

Show

Komentari 110

Izabrali Miss Alabame! Pljušte kritike zbog njezinog izgleda: Evo što je odgovorila hejterima

Izabrali Miss Alabame! Pljušte kritike zbog njezinog izgleda: Evo što je odgovorila hejterima
1

Sara je plus size model iz Atmorea u Alabami, a prije nego je osvojila titulu natjecala se dva puta. Voditeljica je podcasta 'Girls Gotta Glow' i često ističe važnost mentalnog zdravlja

VIDEO

Sara Milliken (23) je nova Miss Alabame 2024., a ona će ove godine stati rame uz rame s misicama drugih američkih saveznih država na National American Miss 2024. Na njihovim službenim stranicama piše kako je glavni cilj povećati samopouzdanje kod žena, a izabrana misica Sara oglasila se na svojim društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Velika mi je čast predstaviti se kao vaša, nacionalna, američka Miss Alabame 2024. Ovo je san koji sam sanjala zadnjih osam godina. Ne mogu vjerovati da sam dobila priliku živjeti ga - napisala je na službenom Instagram profilu Miss Alabame.

- Nisam mislila da je moguće da plus size model iz tako malenog grada pobijedi, ali radila sam na tome svakog dana. Nije bilo dana da nisam vježbala govore ili predstavljanje ispred žirija - dodala je.

Mirta Bagović (17) je nova Miss Sisačko-moslavačke županije
Mirta Bagović (17) je nova Miss Sisačko-moslavačke županije

Inače, Sara je plus size model iz Atmorea u Alabami, a prije nego je osvojila titulu natjecala se dva puta. Voditeljica je podcasta 'Girls Gotta Glow' i često ističe važnost mentalnog zdravlja. 

Nakon što je osvojila titulu Miss Alabame, brojni korisnici društvenih mreža uputili su joj kritike na račun njezinog fizičkog izgleda.

- Djevojka okrunjena za Miss Alabame je prekomjerne tjelesne težine. Šalju se pogrešne poruke djeci, a trebali bismo ih učiti o važnosti zdravlja - napisao je jedan korisnik na Instagramu.

Natjecanje tresu skandali! Miss Teen SAD-a odbila titulu, daju se ostavke, sve zbog jedne žene
Natjecanje tresu skandali! Miss Teen SAD-a odbila titulu, daju se ostavke, sve zbog jedne žene

No to Saru nije obeshrabrilo i odlučila mu je odgovoriti.

- Nedavno sam bila meta ogromne količine internetske mržnje i maltretiranja. Iskreno, to na mene ne utječe onako kako većina misli. Ono što je rečeno o meni doista je odvratno i ne mogu shvatiti kako ljudi misle da je u redu govoriti takve stvari. Lako bi bilo odustati. Mogla bih se sakriti, odustati od titule... Ali umjesto toga kažem - gledajte me. 

Dodaje kako je osoba 'više od tijela' i 'bez obzira što hejteri' rekli ona će visoko držati glavu.

- Gledajte kako služim svojoj zajednici. Gledajte me kako dajem sve od sebe u pripremama za nacionalno prvenstvo. Gledajte kako nastavljam sipati pozitivu na društvene medije. Gledaj me kako postižem svaki cilj koji postavim. Gledajte me kako svakom hejteru pokazujem zašto plus size žena može i treba dobiti titulu - napisala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 110

VIDEO