Obavijesti

Show

Komentari 23

Izabela je nova Miss Karlovačke županije: 'Najbitniji je naš stav'

Izabela je nova Miss Karlovačke županije: 'Najbitniji je naš stav'
4

Studentica engleskog i njemačkog jezika postala je nova Miss Karlovačke županije. Voli raditi s djecom i želi im prenijeti svoju ljubav prema jezicima

VIDEO

Izabela Šporčić (21) izabrana je za Miss Karlovačke županije. Izbor je održan u Rakovici u sklopu manifestacije svetkovine sv. Jelene, a nakon nekoliko godine stanke, ova županija je dobila svoju predstavnicu na 30. izboru za Miss Hrvatske. 

Pobjednica Izabela je studentica završne godine preddiplomskog studija engleskog i njemačkog jezika, a planira upisati i diplomski studij, nastavnički smjer, jer je raduje rad s djecom i želi prenijeti ljubav prema jezicima. Visoka je 181 cm i bavi se modelingom. 

- Vjerujem da je najvažniji stav koji zauzimamo u životu te da iz svake situacije možemo izvući najbolje. Pozitivnost je za mene ključna i mislim da upravo ona daje ljudima poseban sjaj - rekla je nakon pobjede. Izabela je okrunjena je vrijednom tijarom od labradorita i smoke kvarca dizajnerice Ivane Milun by Gemstone gallery čija je vrijednost 2500 EUR

Za njezinu pratilju izabrana je Nikolina Vuković koja će, u slučaju da Izabela iz nekog razloga bude spriječena, predstavljati Karlovačku županiju na finalu 30. Miss Hrvatske. 

Mirta Bagović (17) je nova Miss Sisačko-moslavačke županije
Mirta Bagović (17) je nova Miss Sisačko-moslavačke županije

Blagdan svete Jelene Križarice slavi se svake godine 18. kolovoza. Jelena je svoj novi način života iskoristila  tako što je na lakši način pomagala siromašnima, darujući im novac i odjeću, a jednako se tako zauzimala i za mnoge druge. Divna je to simbolika budući da je na izboru Miss Svijeta jedna od glavnih kategorija ona ''Beauty with a purpose'' koja motivira mlade žene da osnuju projekte ili podrže važne dobrotvorne svrhe diljem svijeta. Upravo to je i okosnica izbora Miss Hrvatske čije natjecateljice izbora nisu samo lijepa lica. One su talentirane, teže visokom obrazovanju, aktivne su u humanitarnim akcijama, a svojim stavovima i ponašanjem zavrjeđuju biti ponosnim predstavnicama svoje zemlje.

Na izboru se predstavilo šest djevojaka noseći kolekcije Calico Mood i vjenčanice Nikolina wedding store. Uljepšali su ih frizerski i beauty studio iz Bihaća , Studio Una i salon Belle Demoiselle.  Vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta uputila je zahvalu Općini Rakovica.

Ona je Miss Požeško-slavonske županije: Studentica medicine natjecat će se za Miss Hrvatske
Ona je Miss Požeško-slavonske županije: Studentica medicine natjecat će se za Miss Hrvatske

- Hvala načelniku Mihovilu Bičaniću, Camping resortu Plitvice, Cestama Karlovac i tvrtki Kingra plan na potpori - istaknula je Iva Loparić Kontek.

Program u kojem su nastupili Nika Adamović i Tomislav Nekić vodila je hrvatska predstavnica na 71.izboru Miss Svijeta Lucija Begić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

'Radila sam za Harisa Džinovića i Melinu. Rukama sam joj prala gaće i dala plaću za njen račun!'
ŠOKANTNA ISPOVIJEST DADILJE:

'Radila sam za Harisa Džinovića i Melinu. Rukama sam joj prala gaće i dala plaću za njen račun!'

Svoju garderobu nije željela nositi u vešeraj, već me tjerala da njene stvari osobno perem na ruke, uključujući i gaće i komplet donje rublje, prisjeća se dadilja