Obavijesti

Show

Komentari 2

Ivica Kostelić i u redateljskim je vodama! 'Po prvi put sam radio sam! Janica? Ma super je ona!'

Ivica Kostelić i u redateljskim je vodama! 'Po prvi put sam radio sam! Janica? Ma super je ona!'
7

Dokumentarac prati dogodovštine s velike regate preko Atlantika Transat Jacques Vabre. S one koju je Ivica odjedrio sa suskiperom Callisteom Antoinem 2021. godine

VIDEO

Htio sam kroz dokumentarni film 'Transat', na kojem sam prvi put radio sam, ispričati priču. Htio sam laiku malo približiti ocenasko jedrenje. Jesam li u tome uspio? Ne znam, ali mislim da će u dokumentarcu biti za svakoga ponešto.

Govori nam to bivši skijaš Ivica Kostelić (44), čiji će prvi samostalni autorski rad "Transat" u ponedjeljak biti premijerno prikazan u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

VIDEO Ponosni tata Kostelić se pohvalio: 'Livakoviću, spavaš li mirno? Moj dečec je dober...'
VIDEO Ponosni tata Kostelić se pohvalio: 'Livakoviću, spavaš li mirno? Moj dečec je dober...'

Dokumentarac prati dogodovštine s velike regate preko Atlantika Transat Jacques Vabre. S one koju je Ivica odjedrio sa suskiperom Callisteom Antoinem 2021. godine. 

- Kako je bilo stvarati film i je li bilo izazovno? Hobist sam, nisam profesionalac. Mogu reći da je bilo zanimljivo - priznaje. 

storyeditor/2022-05-14/image_0015.jpeg

'To je bio vrlo zanimljiv i kretivan rad'

Kostelić već ima iskustva. Godine 2019. režirao je s Mihom Deisingerom putopisni film 'Skiing the Fire Ring' o skijanju na islandskim vulkanima. Tako da mu ovaj samostalni rad nije bio toliko izazovan.

- To je vrlo zanimljiv i kreativan rad. Osim toga, imam i iskustva jer uređujem svoje videe s regata i objavljujem ih na YouTube - kaže.

Zagreb: Ivica Kostelić

Surađuje sa Stipom Božićem

Neće stati na ovim filmovima. 

- Dva su živa projekta, iako su u vrlo ranoj fazi. Radi se o filmovima o skijanju. Na jednome od njih radim sa Stipom Božićem o skijanju u Hrvatskoj. Cilj nam je preskijati neke hrvatske planine u uvjetima kakve bismo željeli imati - otkriva nam.

Ivica Kostelić subotu iskoristio za šetnju zagrebačkom špicom
Ivica Kostelić subotu iskoristio za šetnju zagrebačkom špicom

Kada ne radi, druži se s obitelji. Otac je četvero djece. Sa suprugom Elin, bivšom islandskom skijašicom, u braku je od 2014. godine i imaju dva sina, Leona i Ivana, te blizanke Janu i Katu

- Svi su super! - ističe bivši skijaš.

Zagreb: Ski klub Zagreb proslavio 100 godina postojanja

'Obitelj? Super su svi'

Njegova najstarija djeca sportski su aktivna, no skijanje im nije najdraži sport. 

- Dečki obožavaju nogomet, to im je prvi izbor. Jako su aktivni i razvijaju se sportski u svim smjerovima. Naravno, pokušavam ih sve na neki način sportski izgraditi pa će sami već izabrati svoj put - rekao je ranije.

Ususret zimi: Ivica Kostelić je najavio novu skijašku sezonu
Ususret zimi: Ivica Kostelić je najavio novu skijašku sezonu

Prije dva mjeseca pohvalio se sretnom viješću - kako je njegova sestra Janica (41) rodila drugo dijete. Detalje nije htio otkriti.

Bivša skijašica se rijetko pojavljuje u javnosti. Posebice otkako je otišla s mjesta države tajnice Središnjeg državnog ureda za sport krajem 2019. godine i potpuno se posvetila svome sinu Oskaru kojeg je rodila 1. siječnja iste godine. 

- I ona je super - zaključio je Kostelić.

Zagreb: Prva vožnja muškog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO