Kreativni i veseli domaćin večeru u emisiji 'Večera za 5' je odlučio spraviti od sastojaka kao što su kulen, sir, riža, grašak, luk, orasi i lješnjaci
Ivan sprema večeru, a gosti su šokirani sastojcima: 'Što će od ovog napraviti? Gdje je meso?'
Umirovljeni dočasnik HV-a kuha za ekipu trećeg dana vinkovačkog tjedna 'Večere za 5'. Ivan Peičić (57) se u 'Večeru za 5' prijavio kako bi promovirao Slavoniju i družio se te stekao nova prijateljstva. Komunikativan je, društven i voli dobru šalu. Ljubitelj je domaće kuhinje - voli i zagorske i dalmatinske specijalitete.
- U mirovini sam, bio sam pripadnik 5. gardijske brigade i ponosan sam na svoj doprinos obrani Republike Hrvatske. Kažu kad odeš u mirovinu nećeš se imati čime zabaviti, no uvijek ima netko. Prijatelji, ribičija, bavim se numizmatikom, volim druženja - ispričao je Ivan o sebi.
- Pecam na jezerima, bilo je lijepe ribe, šarana od sedam, osam kilograma. Oni se slikaju i puste nazad - dodao je.
- Ako ćemo iskreno, moj brat mi kaže da sam neozbiljan za svoje godine, no neka, ja se volim družiti, šaliti, komunikativan sam, oduvijek sam takav bio i takav ću biti - zaključio je.
Kreativni i veseli domaćin večeru je odlučio spraviti od sastojaka kao što su kulen, sir, riža, grašak, luk, orasi i lješnjaci.
- Što će od ovog napraviti? Nema veze - prokomentirala je Ana.
- Meni ovdje fali mesa - konkretniji je bio Antonio.
- Meni čokolade - zaključila je Carla.
Hoće li Ivan ipak svojim jelima osvojiti ekipu ili će ga meso koštati, doznat ćemo od danas.