Obavijesti

Show

Komentari 0

Ivan Dorian Molnar pozirao je kao legendarni Mladen Delić

Ivan Dorian Molnar pozirao je kao legendarni Mladen Delić
7

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama

VIDEO

Prije nešto više od mjesec dana gledali smo ga kako u finalu Eurosonga čita hrvatske glasove. Ivan Dorian Molnar gledateljima je 2022. ostao u lijepom sjećanju dok je vodio 'Qataru', emisiju Svjetskoga nogometnog prvenstva u Katru. Slijedi nam Euro, a na HRT-u će opet voditi studijsku emisiju s brojnim gostima i analitičarima - 'Euro 2024.'.

Voditelj Ivan Dorian Molnar: ‘Moja karijera počela je s objavama na Facebooku’
Voditelj Ivan Dorian Molnar: ‘Moja karijera počela je s objavama na Facebooku’

- Dat ćemo sve od sebe uz naše goste da to bude svima zanimljivo i gušt pratiti - kaže.

U velikom intervjuu samo za Cafe prisjetio se novinarskih početaka, kao dječak ostao je bez majke, no baka, djed i stric vodili su ga kroz život i odgojili ga, kaže, u čovjeka koji je danas. Naš novinar Davor Lugarić družio se s Neillom Reom, zvijezdom serije 'Tko ubija u Brokenwoodu', koji je sa suprugom Alison Bruce posjetio Hrvatsku.

Splitska pjevačica Zorica Kondža priprema se za Melodije Jadrana, a otkrila nam je kako će proslaviti 64. rođendan koji slavi nekoliko dana nakon festivala.

TPP Zagreb: Pjevačica Zorica Kondža

Donosimo i najdetaljniji TV program i vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea. U petak na svim kioscima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO