Obavijesti

Show

Komentari 122

Intrige iz Berlusconijeve vile: Goran je bio preblizak s Lario

Intrige iz Berlusconijeve vile: Goran je bio preblizak s Lario
6

Tajanstveni Sarajlija Goran Todić (48) radio je za Berlusconijevu drugu suprugu Veronicu Lario (59) i nakon dvije godine dobio je otkaz. O tome nije rado govorio

VIDEO

Detalje Goranovog odnosa s bivšom prvom ženom Italije razotkrili su talijanski novinari.

Stanar BB-a od 2007. do 2009. živio je lagodnim životom u vili Belvedere u mjestu Macherio nedaleko od Milana. Radio je u kući punoj skupocjenih umjetnina, a otkaz je dobio nakon što je bivši premijer i sadašnji medijski mogul Silvio Berlusconi (79) odlučio bivšoj ženi srezati budžet za osiguranje imanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve tajne Gorana Todića

Pokretanje videa...

24sata Video 00:21

Padobranom do posla

Veronica, zvijezda niskobudžetnih filmova, odlučila je žrtvovati prvog čovjeka od povjerenja i tada je Goranu dala otkaz, dok je ostale zaštitare i poslugu zadržala. Talijanski mediji pitali su se zašto ga je otpustila, ali Veronica je odlučila ostati dama i prešutjeti razloge. No ne i Goran. U javnosti je podrugljivo opisivao životni stil bivše poslodavke, a iznosio je i pikanterije iz Berlusconijeva života. Gorana su Berlusconijevi zaposlili na preporuku Alberta Orlandija, koordinatora zaštitara u vili gospođe Berlusconi. Orlandija je upoznao baveći se padobranstvom, a Veronica je već tada zatražila razvod od Silvija te joj se mišićavi Todić odmah svidio.

- Veronica je najradije bila bez šminke i u trenirci, a uređivala se samo za goste i kad bi išla na zabave - rekao je Goran zamjerajući joj što ne oblači elegantne kostime. Mediji su Veronicu povezivali s Todićevim šefom smatrajući ih ljubavnicima, no Goran ih nikad nije vidio da se grle i ljube.

Zaručen, a nije se razveo

Prisjetio se i Veronicine ljutnje kad joj je Silvio pokucao na vrata.

- Berlusconi je nenajavljeno došao na njezin posjed, ali je ostao iza željeznih vrata i bio je prisiljen vratiti se nazad - ispričao je Goran, koji je tada bio u braku s talijanskom vizažisticom i frizerkom Elisabettom Flottom, od koje se, rekao je, nije razveo, a sad ima drugu zaručnicu.

Bivša talijanska prva dama često je u trenirci sjedila u vili i satima se igrala na konzoli Nintendo koju joj je kupio Orlandi. Tako je Todić opisivao dane s Veronicom Lario.

- Ona je znatiželjna, ali brzo izgubi volju. Ljubazna je, ali na trenutke hladna, krhka i vrlo tužna - govorio je Goran o bivšoj šefici. Sarajlija je Lario za poklon kupovao knjige.

Skupa putovanja

No Ibsenovu “Kuću lutaka” i Rilkeova “Pisma mladom pjesniku” bivša gospođa Berlusconi nije uopće doživljavala.

- Pokušavao sam je malo trgnuti i usaditi joj osjećaj za umjetnost - rekao je Goran, koji sebe smatra intelektualcem, iako je na poligrafu otkrio da nije završio srednju školu “jer je nije ni vidio”. Finalist BB-a otkrio je i kako su neki zaposlenici vile dobili otkaz jer su nazivali seks-linije i krali skupa vina.

- S instruktoricom joge pratio sam Veronicu na putovanjima u Kambodžu, Laos i Tajland - prisjetio se Todić, koji je nakon tog putovanja dobio otkaz. Lario na put nije htjela nositi skupocjen nakit niti se šminkala, a zbog velike koncentracije vlage u zraku nije mogla urediti prirodno bujnu kosu.

Preprisan odnos

- Bila je neraspoložena pa sam joj posudio svoju kapu, koja se poslije vidi na mnogo fotografija - tvrdio je Goran, koji kape stalno nosi i u showu.

Jedini statusni simbol koji je Veronica nosila na putovanju Azijom bio je zlatni sat Rolex, koji je Veronici netko ukrao.

- Lario nije nosila ni kreditne kartice pa mi je povjerila eure u vrijednosti oko 30.000 kuna za usputne troškove i napojnice - rekao je Todić, koji se pohvalio kako mu je rekla da joj je proširio vidike.

U svibnju 2008. Todić je dobio dojavu da je Berlusconi došao na imanje s gomilom žena, a to je izbezumilo Veronicu.

- Nekoliko dana poslije pojavio se Orlandi kojem su očito smetale brojne pohvale na račun mojeg prisnog odnosa s gospođom i uručio mi je otkaz - kaže Goran koji se vratio supruzi Elisabetti u Milano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 122

VIDEO

Zdravko Čolić poslao je kamion vode za unesreće u poplavama, Milan Pavlović nudi smještaj...
ZVIJEZDE POMAŽU UNESREĆENIMA

Zdravko Čolić poslao je kamion vode za unesreće u poplavama, Milan Pavlović nudi smještaj...

U petak su brojne zvijezde u BiH izrazile solidarnost sa stradalima u poplavama. Neki su odlučili i djelovati...