Obavijesti

Show

Komentari 12

Indira Levak o zdravstvenim problemima: 'Živim s bolovima, ranjena sam, moram usporiti'

Indira Levak o zdravstvenim problemima: 'Živim s bolovima, ranjena sam, moram usporiti'
4

Noći bez sna, koncerti i cijeli taj ritam utjecali su na moje tijelo koje me upozorilo da malo usporim i odmorim. Bolovi su u leđima, prisutni su, ali radim na tome da saniram ozljedu, rekla je pjevačica

VIDEO

Ljeto pjevačice Indire Levak (48) bilo je ispunjeno mnogobrojnim nastupima, a sve ih je energično odradila, kao i uvijek, unatoč bolovima u leđima koji je prate posljednjih mjesec dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Skrivaju plastične operacije 01:47

- Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine, oboje ranjeni, on peta operacija ruke, a ja već mjesec dana živim sa boli u leđima...ranjeni.. al’ srce veliko k’o kuća, pa idem večeras rasturiti partijanu u Slavonskom Kobašu - napisala je pjevačica prije dva tjedna, a sada je za Story detaljnije otkrila što joj je sve uzrokovalo bolove.

- S obzirom na velik broj koncerata u kontinuitetu došlo je do zamora materijala. Bez obzira na moje fizičke pripreme za turneju, ipak su noći bez sna, koncerti i cijeli taj ritam utjecali na moje tijelo koje me upozorilo da malo usporim i odmorim. Bolovi su u leđima, prisutni su, ali radim na tome da saniram ozljedu - ispričala je Indira optimistično.

Iako je u bolovima, radost i veselju u život nje i supruga Mire unio je i njihov novi član obitelji, pas Blue. Osim psa, veseli ju i što uskoro slavi rođendan.

- Sad mi je plan malo usporiti tempo, ali i dalje popunjavati koncertni kalendar za jesen. Za rođendan bih poželjela jedno intimno-vikend- wellness putovanje! Ne planiram veliko slavlje, ali znam da će Miro kao i uvijek organizirati neko iznenađenje za mene - otkrila je pjevačica.

Indira Forza nastupila na glazbenom festivalu u Beogradu

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S INDIROM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO