Obavijesti

Show

Komentari 0

IDEM će nastupiti prije Keanu Reevesa! 'Moram ga nažicati autogram, moja mama ga voli!'

IDEM će nastupiti prije Keanu Reevesa! 'Moram ga nažicati autogram, moja mama ga voli!'
3

Polako se bliži početak jednog od omiljenog festivala u Hrvatskoj, ali i šire, a kao i posljednjih godina, očekuju se odlični koncerti brojnih stranih i domaćih izvođača. Na INmusic tako stiže i domaći glazbenik IDEM

VIDEO

U ponedjeljak počinje festival INmusic na zagrebačkom Jarunu, a nastup na 16. izdanju potvrdili su The NationalHozier, koji će premijerno nastupiti u Hrvatskoj, The Smashing PumpkinsPaolo NutiniViagra BoysDogstarGossip i drugi.Poznati glumac Keanu Reeves također je prepoznao značenje ovog festivala pa se zaželio nastupa na INmusicu te dolazi ove godine sa svojim bendom Dogstar.

Prije nastupa Reevesa i njegova benda publiku će "zagrijati" Antun Aleksa, poznatiji kao IDEM.

Zagreb: Dodjela nagrada Rock &Off u Tvornici kulture

- Jako me veseli nastup i moram priznati da se osjećam izuzetno neopterećeno njime. Zakon mi je da smo prije Dogstara jer je moja mama ogromni fan Keanua Reevesa, pa me već uposlila da joj 'užicam' autogram - dodao nam je veseli glazbenik.

Priznao nam je kako priprema kratki ali udarni set, koji se sastoji od izvedbi s njegovog prvog albuma te novih singlova. Oduševljen je nastupom na popularnom festivalu.

2023 BottleRock Napa Valley - Day 2

- Imam puno sjećanja s INmusica jer sam ga često posjećivao, ali bih ipak izdvojio trenutke kad sam nastupao sa Spremištem i Porto Mortom. To mi se nekako najviše urezalo - rekao nam je glazbenik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

'Bio sam u vojsci, snimio video u Yugu i postao TikTok zvijezda Balkana. Odmah su me psovali'
ŽIVOTNA PRIČA JUSTUSA REIDA

'Bio sam u vojsci, snimio video u Yugu i postao TikTok zvijezda Balkana. Odmah su me psovali'

Plus+ NOVI EXPRESS Justus Reid je 24-godišnjak podrijetlom iz Rapid Cityja u SAD-u, tiktoker koji se proslavio videima iz 'regije'. Dobro nas je upoznao, Balkance, potpuno 'skužio', a onda odlučio i zabavljati nas...