Hrvatska pjevačica ušla u finale Zvezda Granda: Natjecala se i na Dori i u Supertalentu... | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 2

Hrvatska pjevačica ušla u finale Zvezda Granda: Natjecala se i na Dori i u Supertalentu...

Hrvatska pjevačica ušla u finale Zvezda Granda: Natjecala se i na Dori i u Supertalentu...
7

Beta se dva puta natjecala na Dori. Prvi put je to bilo 2019. godine s pjesmom 'Don't Give Up', a onda i 2021. s pjesmom 'Ma zamisli'

VIDEO

Hrvatska pjevačica Beta Sudar je sinoć, nakon više od tri mjeseca natjecanja u najpopularnijem balkanskom glazbenom showu Zvezde Granda, koji se emitira već 20 godina, ušla u finale!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Stela Rade iz showa Zvezde Granda: 'Karleuša je brutalno iskrena, Bosanac najrealniji' | 24 pitanja 07:12

U polufinalu je pjevala domaće hitove 'Ima jedan svijet' i 'Da ti nisam bila dovoljna', a hoće li imati dovoljno vremena pripremiti se za finale koje je u subotu 8. lipnja, atraktivna Beta otkriva: 

- Noćas nije bilo puno vremena za slavlje jer za finale spremam spektakularan nastup. Presretna sam! Čestitam svima koji će sa mnom dijeliti pozornicu u subotu jer ući u finale nije bilo nimalo lako, prošlih nekoliko mjeseci život sam podredila ovom showu, ni sama ne znam koliko puta sam prošla relaciju Osijek - Beograd. Hvala svima koji su uz mene i pozivam vas da glasate u subotu.

Novost ove godine je da Hrvatska po prvi puta može glasati za omiljenog kandidata, glasanje počinje od 21 sat, a ako je Beta vaš favorit pošaljite poruku sadržaja 18 na broj 666888.

Osim što je za vrijeme trajanja showa usavršavala vokalne vještine, Beta je pojačala treninge pa je tako u 3 mjeseca smršavila 10 kilograma što je primijetio i žiri te joj komplimentirao da 'izgleda kao top model'. Izuzetno bitan dio showa je vizualna komponenta, a Beta je i tu briljirala noseći maštovite kreacije brenda Yuniku osječke kreatorice Lidije Pihler, uz frizure osječkog Studija Ruža te šminku vizažistice Nike Milošević. Beta uskoro priprema i novi singl.

Inače, Beta se dva puta natjecala na Dori. Prvi put je to bilo 2019. godine s pjesmom 'Don't Give Up', a onda i 2021. s pjesmom 'Ma zamisli'. Osim Dore se okušala i na Supertalentu, gdje je otpjevala pjesmu Celine Dion 'Alone'. Sudar je 2022. godine nastupila na Zagrebačkom festivalu sa svojom pjesmom 'Osinjak'.

- Smatram da je ovo odlična podloga za mlade glazbenike, ali i za one koji su već dugo na sceni, da se predstave jednoj široj publici. Probe su gotove i jako sam zadovoljna - rekla nam je tad Beta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu  'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura
EKSKLUZIVNO: OAZA KRAJ ŠIBENIKA

FOTO Ovo su novi elitni stanovi za trojicu 'vatrenih' tik uz more. Platili su ih po 750.000 eura

Plus+ Trojac je stanove u novom šibenskom naselju kupio od kolege Milana Badelja, proslavljenog nogometnog veznjaka, prije nego što su ih sagradili. Sad su kvadrati poskupjeli
Kod Nives Celzijus samo radno! U haljinici se primila čekića i metra pa je postavila laminat
POKAZALA PROCES

Kod Nives Celzijus samo radno! U haljinici se primila čekića i metra pa je postavila laminat

Nedavno je pokazala svoje dosad neviđeno izdanje. U bijeloj haljinici, a slamnatim šeširom na glavi, fotografirala se u žitu