Obavijesti

Show

Komentari 0

Hrvati na setu Netflixove serije o Georgini Rodriguez: 'Ona je bila oduševljena s klizalištem'

Hrvati na setu Netflixove serije o Georgini Rodriguez: 'Ona je bila oduševljena s klizalištem'
11

Ice Wonderland poznati je brend specijaliziran za luksuzna privatna klizališta, kao i velika klizališta i ledene parkove koji se već više od 12 godina mogu pronaći u brojnim gradovima diljem Hrvatske i inozemstva u božićno vrijeme.

VIDEO

Treća sezona planetarno popularne dokumentarne serije “I Am Georgina” koja prati život Georgine Rodríguez, partnerice poznatog nogometaša Cristiana Ronalda, ugledala je svjetlo dana, a u njoj je prikazana i uspješna hrvatska poduzetnička priča - klizališta Ice Wonderland. 

Ronaldova zaručnica obožava Jelenu Karleušu, stavila ju je u svoju seriju: 'Hvala Georgina!'
Ronaldova zaručnica obožava Jelenu Karleušu, stavila ju je u svoju seriju: 'Hvala Georgina!'


Prošle jeseni ledena Madridska avantura na imanju ispred kuće jednog od najpoznatijih parova današnjice postala je viralni hit nakon što je Georgina prošle jeseni objavila na svojim društvenim mrežama video kako cijela obitelj i prijatelji uživaju u zabavi na vlastitom klizalištu. Milijuni ljudi su tako popratili i nogometaševu vožnju na ledenom triciklu, kao i klizačke utrke njihovih sinova, a od 18. rujna cijelu priču možete pogledati i u novim nastavcima Netflixove serije.

Naime peta epizoda prikazuje blagdansku obiteljsku zabavu koja se odvija na privatnom klizalištu ispred madridske vile slavnog para - djeca uživaju kližući se s maskotom pingvinom, utrkujući se na ledu, a i sama Georgina i njezini prijatelji okušali su se u aktivnostima na ledu. Ice Wonderland poznati je brend specijaliziran za luksuzna privatna klizališta, kao i velika klizališta i ledene parkove koji se već više od 12 godina mogu pronaći u brojnim gradovima diljem Hrvatske i inozemstva u božićno vrijeme.  

Scene zabave s klizališta hrvatske proizvodnje bit će dostupne više od 278 milijuna gledatelja u više od 190 zemalja svijeta.

Projektiranje i postavljanje klizališta na visokoj madridskoj temperaturi bio je pravi izazov, ali iskusna tvrtka NB7 industry koja upravlja brendom Ice Wonderland još jednom je pokazala kvalitetu izvedbe klizališta hrvatske proizvodnje, te je sve izgledalo kao prava zimska bajka. Tvrtka inače ima svoj ured i u Londonu, ali proizvodnja i sjedište nalazi se u Hrvatskoj.

Georgini i djeci klizalište se toliko svidjelo da ga je čak nazvala od milja “Georgilandia”, a svima koji su ju pitali kako to da imaju vlastito klizalište ispred kuće rekla je uz osmijeh - “To je predblagdanska čarolija” i priznala kako voli za svoje prijatelje i obitelj pripremati iznenađenja.

Svoj doživljaj sa snimanja Netflixove serije ispričala je Rahela Bošnjak, project managerica brenda Ice Wonderland Exclusive i najavila kako se veseli da će u brojnim hrvatskim gradovima djeca također imati prilike uz pingvina i IceWonderland klizališta uživati u klizačkim avanturama ove zime. 

- Georgina je bila oduševljena s našim klizalištem, a njezinu djecu posebno je razveselio naša maskota pingvin sa darovima. Drago mi je što smo bili dio ovakve produkcije i ovog planetarno popularnog reality showa, a sudeći po prikazanim kadrovima zaista smo i uspjeli razveseliti i djecu i odrasle na toj blagdanskoj zabavi. Mi se upravo pripremamo za nadolazeću zimsku sezonu i brojni gradovi u Hrvatskoj i inozemstvu ugostit će naša klizališta i veselimo se što ćemo uskoro postavljati sličnu blagdansku čaroliju na našim klizalištima i diljem Hrvatske na brojim Adventima - rekla je Bošnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina