Obavijesti

Show

Komentari 3

Holivudskog glumca Farrella na setu 'Batmana' nisu prepoznali

Holivudskog glumca Farrella na setu 'Batmana' nisu prepoznali
11

Početkom rujna su iz produkcijske kuće Warner Bros potvrdili da je snimanje njihovog najvećeg projekta najavljenog za iduću godinu nakratko zaustavljeno zbog korone, ali sada rade 'punom parom'

VIDEO

Na setu filma 'The Batman' glumci nisu prepoznali svog kolegu Colina Farrella (44), a da je to on nisu znali ni njegovi mnogobrojni obožavatelji. Neki su čak i komentirali kako ga ni rođena majka ne bi prepoznala. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trailer za novog 'Batmana'

Farrell u novom filmu o superjunaku tumači zlikovca Oswalda Cobblepota - Pingvina, a napravljena mu je toliko dobra maska da ga se ne može prepoznati. 

Robert Pattinson and a unrecognizable Colin Farrell are seen on the film set of Batman.

U traileru za 'The Batmana' malo tko je primijetio da se radi o njemu, a ovih dana je filmska ekipa snimala scene sprovoda ispred crkve St. George's Hall u Liverpoolu pa su se i sami mogli uvjeriti koliko je maska dobro napravljena. 

DPA/Pixsell

Colin je nosio crni kožni kaput, imao je periku na glavi, a promijenili su mu i tjelesnu građu. Glavnog junaka Brucea Waynea - Batmana, tumači Robert Pattinson (34).

Batman filming - Liverpool

Početkom rujna su iz produkcijske kuće Warner Bros potvrdili da je snimanje njihovog najvećeg projekta najavljenog za iduću godinu nakratko zaustavljeno, a sve zbog toga što je jedan član postave zaražen koronom.

Snimanje Batmana se nastavlja
Snimanje Batmana se nastavlja

Iako nisu željeli imenovati zaraženog, kako ga se ne bi stigmatiziralo, Vanity Fair iz pouzdanih izvora saznao je da se radi o Robertu Pattinsonu. Sada ističu da snimanje ide po planu. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO