Obavijesti

Show

Komentari 1

Holivudska glumica objavila da se rastaje od supruga, a on već uhvaćen kako se ljubi s drugom

Holivudska glumica objavila da se rastaje od supruga, a on već uhvaćen kako se ljubi s drugom
2

Ujedinjeni smo u našoj odluci i rastajemo se uz trajno poštovanje i brigu jednog za drugog, objavio je par na društvenim mrežama

VIDEO

Australska glumica Toni Collette (50), poznata po ulogama u filmovima 'Naslijeđeno zlo' i 'Nož u leđa' te seriji 'Stubište', rastaje se od svog dugogodišnjeg supruga, bubnjara Davea Galafassija. Ovu vijest podijelila je sa svojim fanovima na Instagramu, nakon što je on viđen s drugom ženom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Razvodi poznatih 01:49

- Ujedinjeni smo u našoj odluci i rastajemo se uz trajno poštovanje i brigu jednog za drugog - objavio je par dodavši kako su zajednička djeca još uvijek najbitniji faktor njihovih života.

Fotografi su snimili Galafassija kako strastveno ljubi ženu prilikom surfanja na plaži u Sydneyu. Osvanulo je i nekoliko fotografija na kojima novopečeni par razgovara. Navodno je riječ o 41-godišnjoj Shannon Egan, kiropraktičarki s dugogodišnjim iskustvom koja ima poseban interes za osnaživanje žena.

 

Nekoliko sati prije najave razvoda, Collette je objavila zagonetnu poruku na Instagramu u kojoj piše: 'Bez obzira na vaše trenutne okolnosti, ako možete zamisliti nešto bolje za sebe, možete to i stvoriti'.

Toni Collette je prvog sina Arla Roberta rodila na Veliki petak
Toni Collette je prvog sina Arla Roberta rodila  na Veliki petak

Glumica i njezin uskoro bivši muž upoznali su se 2002. godine na predstavljanju albuma 'Metal Detector' Galafassijeva benda Gelbison u Sydneyu. Vjenčali su se godinu dana nakon, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Sage Florence (14) te sina Arla Roberta (11).

'Beautiful Kate' film premiere at the State Theatre Sydney, Australia - 14 Jun 2009
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO