Obavijesti

Show

Komentari 0

Hiljson Mandela otkrio ljubavni status i mnoge je iznenadio

Hiljson Mandela otkrio ljubavni status i mnoge je iznenadio
13

Hiljson Mandela gostovao je na Anteni Zagreb i odgovarao na pitanja slušatelja. Dotaknuli su se ljubavnih tema, a na pitanje je li zauzet odgovorio je iskreno

VIDEO

Danas popodne na Anteni Zagreb, kod Vene i Mihice, gostovao je Hiljson Mandela – jedno od najistaknutijih imena domaće trap scene. U opuštenoj atmosferi, voditelji, Veno Parašilovac i Mihaela Dragičević, dotaknuli su se nadolazećeg koncerta u Boćarskom domu, koji će biti njegov najveći samostalni koncert u karijeri, ali i nečega što je mnoge iznenadilo – Hiljsonovog ljubavnog statusa!

Hiljson Mandela najavio je solo koncert u Zagrebu: Evo i kada
Hiljson Mandela najavio je solo koncert u Zagrebu: Evo i kada

Na pitanje slušateljice Gordane je li zauzet, Hiljson je iskreno odgovorio: "Imam djevojku. Sretan sam, ali ne bih puno o tome..."

Osim ljubavnih tema, Mihaela je postavila pitanje tko je najveći ‘party brejker’ na našoj sceni. Hiljson nije oklijevao: "Ja sam najveći party brejker. Nakon koncerata, uvijek idem prvi doma!" Veno se našalio rekavši: "Ti si svakako zvijezda večeri!"

Kada je riječ o slobodnom vremenu, Hiljson je otkrio: "U slobodno vrijeme razmišljam o tome što ću novo raditi. Mislim da je važno posvetiti se tome gdje se želiš usmjeriti. Trebaš biti 100% u tome. Naravno, to nije garancija da će sve uspjeti, ali... nekako se dešavaju čuda ako čovjek stvarno da sve od sebe."

Hiljson Mandela objavio je novu pjesmu, a snimio je i spot: 'Sve je nastalo u nekoliko minuta...'
Hiljson Mandela objavio je novu pjesmu, a snimio je i spot: 'Sve je nastalo u nekoliko minuta...'

Također, razgovarali su o društvenim mrežama, koje Hiljson konzumira umjereno i s osmjehom odgovara na ‘hejterske’ komentare: "Ne zamaram se društvenim mrežama. S jedne strane, mogu ti pomoći da se povežeš s publikom, a s druge, možeš lako postati žrtva kritika."

Što se tiče koncerta u Boćarskom domu, Hiljson je uzbuđeno najavio: "Pripremamo puno iznenađenja i posebnih trenutaka, jedva čekam da svi dođu i da zajedno uživamo."

Talentirani glazbenik nastavlja s uspjesima u 2024. godini, nakon što je singlom Ankaran proveo četiri tjedna na vrhu Billboard Croatia Songs liste.

Ovaj veliki uspjeh dočekao je dok je planinario na vrhu Velebita, a njegov posljednji hit, 7 ujutro, također se našao na top listi. Ne sumnjamo kako će svoj status omiljene glazbene zvijezde opravdati i u subotu, 5. listopada, i službeno rasprodanim koncertom u zagrebačkom Boćarskom domu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO