Obavijesti

Show

Komentari 6

Haris Džinović je 'bacio udicu' i traži novu ženu: Ovo su uvjeti...

Haris Džinović je 'bacio udicu' i traži novu ženu: Ovo su uvjeti...
11

Folker Haris Džinović dao je intervju za srpsku televiziju Prva u kojem je naveo uvjete za buduću djevojku. No, već se pojavila informacija da je pronašao novu odabranicu...

VIDEO

Folk pjevač Haris Džinović (72) nakon razvoda od supruge Meline traži novu djevojku, a ona mora ispuniti određene kriterije. 

- Ja sam sad slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju dobar dojam lijepe i pametne žene, njih nema previše! Prije svega ta žena mora biti normalna, imati savjest, toleranciju, i da bude radišna. Ljubav može biti i dodir, i kada se završi u krevetu... Žene moraju imati stav, a svi ljudi bi trebali imati stav - rekao je pjevač za srpsku televiziju Prva.

Beograd: Haris Džinović održao je koncert u Dva Jelena

Pjevač je nedavno za Blic izjavio kako radi različite kućanske poslove u svojoj vili na Sjenjaku.

- Ja peglam sebi, zapravo još od malena, a čak i šijem. Kod nas postoji izraz - picajzla, odnosno perfekcionist, takav sam... Imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim glazbom - dodao je. 

Širi se snimka Dragane Mirković kako plače na svom koncertu...
Širi se snimka Dragane Mirković kako plače na svom koncertu...

Džinović je otkrio i kako mu nije teško izvršavati više zadataka odjednom. 

- Ja kada kuham, kod mene nema jednog tanjura ili lonca u sudoperu da nije čist. Dok se nešto krčka ili prži, ja paralelno i perem. Kada se dovrši priprema jela, onda je sve i oprano - kazao je. 

Proslava prvog rođendana sina Veljka i Bogdane Ražnatović

Srpski mediji pisali su kako pjevač uživa u novoj romansi. Blic je naveo kako je djevojka koja je osvojila Džinovića mlađa od njega čak 15 godina. 

- Ipak, dva mjeseca nakon razvoda spontano se povezao za ženom koju odavno zna i uplovili su u romansu poslije nekoliko viđanja - tvrdi izvor i otkriva da pjevačeva nova izabranica navodno podsjeća na Melinu, ali i da ih viđaju u beogradskim restoranima, piše Blic.

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

- Iako mu odgovara društvo te žene, ne želi da brza i da se zalijeće s emocijama. Lijepo im je, provode nekoliko sati dnevno zajedno i uživaju jedno u drugom van njegovog obiteljskog doma. Osim što razvod od Meline smatra odličnom lekcijom, ni pod razno ne želi da njegova djeca budu upućena u to s obzirom na to da je tek počeo vezu - naveo je izvor za srpske medije.

Pjevač se razveo od supruge Meline nakon 12 godina braka, a u više navrata je iznosio njihov 'prljavi veš'. Govorio je kako ga je Melina ostavila zbog drugog muškarca i zabila mu nož u leđa. 

Srpski mediji: Haris Džinović ima 15 godina mlađu djevojku?
Srpski mediji: Haris Džinović ima 15 godina mlađu djevojku?

- Ne volim prevare, ne volim jednu najgoru riječ koja postoji, a ja sam je doživio u ovom slučaju, to je izdaja. Sve sam dao ovoj obitelji, kao i njoj. Živio sam život obiteljskog, mirnog čovjeka, domaćina. Ali dobro, nema veze, preživjet ćemo izdaju. Volio sam je najviše na svijetu, naravno, više od sebe sam je volio - rekao je u intervjuu za emisiju Scena na Blic televiziji. Haris i Melina imaju dvoje djece, Đinu i Kana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Stankica: 'Više od godinu dana patim zbog filera u licu. Nitko ne želi preuzeti odgovornost!'
BOLNA ISPOVIJEST

Stankica: 'Više od godinu dana patim zbog filera u licu. Nitko ne želi preuzeti odgovornost!'

U bolnoj ispovijesti, Stankica Stojanović objasnila je kroz kakav je 'pakao' prolazila posljednjih godinu dana, a zdravstveno stanje narušili su joj - fileri. 'Terapija mi je bila poput one za tuberkulozu', rekla je