Obavijesti

Show

Komentari 7

Hana voli Prijovićku, Petar živi za klapu, Toni se preselio, Dino prognozira: 'Pjevat ću u Areni!'

Hana voli Prijovićku, Petar živi za klapu, Toni se preselio, Dino prognozira: 'Pjevat ću u Areni!'
12

Četvero slavuja, Hana Ivković, Dino Miklaužić, Toni Peruško i Petar Šegedin, ove subote bori se u velikom finalu za titulu Superstara i nagradu od 50.000 eura

VIDEO

Mislim da za moje glasnice nije pametno da odem na koncert Aleksandre Prijović, rekla nam je prije nekoliko dana Hana Ivković (17).

Hana iz 'Superstara' sprema se za finale: 'Da nije bilo mojih prijateljica, ne bih ni bila ovdje'
Hana iz 'Superstara' sprema se za finale: 'Da nije bilo mojih prijateljica, ne bih ni bila ovdje'

I sigurno je dobro odlučila jer će najmlađoj finalistici RTL-ova showa itekako trebati dobar glas u subotnjem spektaklu. Jer titulu Superstara i 50.000 eura kući može ponijeti samo jedan.

Hana ulazak u finale smatra pobjedom

- Velika mi je čast biti u finalu i bila bih presretna kad bih pobijedila. Već i ulazak u finale smatram velikom pobjedom - govori Sinjanka, koju će u studiju ove subote bodriti njezini najmiliji, a dolaze i novi navijači.

Novčanu nagradu, kaže, potrošila bi na razvoj glazbene karijere, kojoj će se posvetiti nakon showa.

- Prvo se moram vratiti u školu (smijeh). Jedva čekam vidjeti sestre i družiti se s njima jer su mi jako nedostajale - kaže.

Za pet se godina vidi u glazbi, iako još nema definiranu viziju.

- Smatram da je dovoljno jedanput se prijaviti se u glazbeni show, ali poštujem ljude koji se ponovno prijavljuju da bi slijedili svoje snove - ističe.

Ima podršku obitelji, klape i prijatelja

S njom se slaže i 18-godišnji Petar Šegedin. Priznaje da bi volio pobijediti, a u subotu mu je najbitnije da ga podrži obitelj, ekipa iz klape i prijatelji.

- Nagradu bih potrošio na renoviranje studija, prvo što ću napraviti nakon showa je da ću počastiti ekipu. I ako ne pobijedim - smije se Petar. Za pet godina možda će, kaže, zamijeniti Korčulu Zagrebom kako bi svirao i pjevao u restoranu ili po festivalima, ali u jedno je siguran:

- Bavit ću se glazbom dok sam živ.

'Nakon showa, selim se u šumu'

Na pozornici i u studiju i dalje se vidi 26-godišnji Toni Peruško. Pobijedi li, dio nagrade dat će, kaže, obitelji, a dio uložiti u glazbu.

- Pobjednik sam samim time što ljudi sada znaju za mene i što imam priliku pjevati u finalu i zaokružiti ovu priču koju želim ispričati. Nakon showa nekoliko dana živjet ću u šumi... Šalim se, ali planiram se odvojiti nekoliko dana pa nastaviti glazbeni put ubrzan ovim ogromnim vjetrom u leđa. Možete očekivati mnogo koncerata, pjesama, a morat ću se i natjerati biti ažurniji na društvenim mrežama jer je to nešto bez čega ‘posao’, nažalost, ne ide - dodaje najstariji finalist.

Iako je iskustvo odlično i puno toga je tijekom showa naučio, dalje nastavlja s bendom.

- Ne znam kako bih nazvao svoj žanr, ali je naravno duboko povezan sa soulom, bluesom i rockom s nekim modernijim štihom, soundom i strukturom pjesama. Mislim da sam našao savršen bend za ono što želim stvarati - rekao je Labinjanin koji se nedavno preselio u Zagreb.

Dino se ne vidi kao pobjednik

Pobjednik druge sezone dječjega showa “Zvjezdice” skromno kaže da se ne nada pobjedi.

- Ne vidim se kao pobjednik. Iako, mogu se zamisliti, ali ne vidim se baš. No znam na što bih potrošio nagradu ako ipak pobijedim, na kupnju automobila da mogu ići na gaže - kaže Dino Miklaužić (18), koji se vidi u rock and roll vodama.

- Prvo ću nakon showa probati snimiti dvije pjesme koje sam napisao tijekom ‘Superstara’ - kaže.

A gdje se vidi za pet godina:

- Vidim se kako punim Arenu poput Aleksandre Prijović.

storyeditor/2023-12-05/Dino_Miklauzic.JPG
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Simona Mijoković završila je u bolnici! Njen suprug za 24sata otkrio o čemu se radi: 'Boli je...'
ZABRINULA SVOJE PRATITELJE

Simona Mijoković završila je u bolnici! Njen suprug za 24sata otkrio o čemu se radi: 'Boli je...'

Simona Mijoković zabrinula je svoje pratitelje kada je objavila da se mora pobrinuti o svom zdravlju, a nedugo zatim obrisala je svoj Facebook profil. Javio nam se njezin suprug Stanislav i objasnio o čemu se radi...