Obavijesti

Show

Komentari 0

Grupa Teens rasprodala Kastav, sad stižu u zagrebačku Tvornicu

Grupa Teens rasprodala Kastav, sad stižu u zagrebačku Tvornicu
2

Imaju tri albuma te će, kako kažu, izvoditi hitove s njih, ukupno 25 pjesama. 'Sad nam je 25 godina od objave prvog albuma i to je bila idealna prilika', rekao nam je Beni

VIDEO

Koncert ''Hajde reci nešto'' grupe Teens bit će 7. studenoga 2024. u Tvornici kulture, a karte su od četvrtka u prodaji. Grupa se okupila nakon 25 godina pauze. Danijel Beni, njegov bratić Sandro Beni, sestrična Claudia Beni, Ines Cech O'Donnell, Zoran Majstorović i Eugen Srdoč bili su tinejdžerska senzacija s prijelaza stoljeća.

Zadnji koncert koji su u originalnoj postavi svirali bio je 2003. godine u Rijeci. Bio im je to oproštajni, a prije Tvornice će prvo zasvirati 26. srpnja u Kastvu, u Cerkvini.

Sjećate li ih se? Teensi za 24sata otkrili: Vraćamo se na scenu!
Sjećate li ih se? Teensi za 24sata otkrili: Vraćamo se na scenu!

- Razmišljao sam o tome barem dvije, tri godine, da se opet okupimo. Sad nam je 25 godina od objave prvog albuma i to je bila idealna prilika. Kad sam nazvao ostale i rekao im ideju, svi su iste sekunde pristali. Imamo tri albuma, izvodit ćemo hitove s njih tu večer, ukupno će biti oko 25 pjesama. Sad smo fokusirani na koncert, na kojem će biti i gostiju iznenađenja, no ako sve dobro prođe, a vjerujem da hoće, zašto ne bismo i koju novu? Ako bude dobro, mogli bismo se 'izroditi' pa da i nešto novo napravimo. A možda i još poneki koncert - rekao nam je Danijel Beni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO