Obavijesti

Show

Komentari 0

Grupa Cambi u novom ljetnom hitu 'Samo kraj mene živjela si'

Grupa Cambi u novom ljetnom hitu  'Samo kraj mene živjela si'
4

Na ovogodišnjim Melodijama Jadrana grupa Cambi predstavila se s novim singlom, a donijeli su jedinstven spoj tradicionalnog i suvremenog zvuka s mediteranskim prizvukom

VIDEO

Grupa CAMBI predstavlja novi autorski singl ‘Samo kraj mene živjela si', s kojim su se predstavili na ovogodišnjim Melodijama Jadrana.

Slovenci koji su oduševili Maju Šuput u 'Supertalentu' imaju ljetni hit: 'Privukli smo pažnju'
Slovenci koji su oduševili Maju Šuput u 'Supertalentu' imaju ljetni hit: 'Privukli smo pažnju'

- Za ovu godinu smo još jednom pripremili pjesmu koja je izašla direktno iz radionice grupe CAMBI. Ovo je naša druga autorska pjesma. Nakon singla koji je skladao naš Joško Tranfić, glazbu i tekst za novu pjesmu 'Samo kraj mene živjela si' potpisujem ja, dok je za aranžman zaslužan Hrvoje Domazet. Nova ljubavna balada ima poznat Cambijevski zvuk – rekao je Jure Nikolić, autor pjesme.

POSLUŠAJTE PJESMU:

Jure, Sandro, Joško i Luka - vrhunski glazbenici, poznati po snažnim vokalnim izvedbama koje donose jedinstven spoj tradicionalnog i suvremenog zvuka s mediteranskim prizvukom, što je uspješno preneseno i u novoj pjesmi.

Za pjesmu 'Samo kraj mene živjela si' snimljen je i video spot koji vjerno prikazuje atmosferu pjesme u kojoj ništa nije onako kako se čini na prvu. Autor spota je dugogodišnji suradnik Ivan Trpimir Lozić.

Nose se mrežaste torbe: Dašak morske estetike za sve prilike
Nose se mrežaste torbe: Dašak morske estetike za sve prilike

- S CAMBI-jem surađujem već četvrti put i kao uvijek suradnja je izvrsna. Dali su mi potpunu slobodu u kreativnom segmentu, a rješenje sam zajedno sa svojim timom našao u igranju sa zakonima fizike. Pošto tekst govori o nesretnoj ljubavi u kojoj neprežaljena ljubav nije svjesna svoje nesretne zavodljivosti, u tami duše tekstopisca poigravaju se zakoni fizike, sve je moguće osim potencijala spomenute ljubavi, kao da ne vjeruje da je u stvarnom svijetu. Postoji i kontrast high keya koji je laž i privid, izmiče radosti jer je i on bezbojan, potpuno desaturiran, te likovi stoje dekomponirani u kutevima kadra, na granici između normalnosti i potpunog ludila – režiser Ivan Trpimir Lozić.

Nakon nove pjesme grupu CAMBI očekuje i radno ljeto s punim rasporedom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO