Obavijesti

Show

Komentari 21

Grubnić: Ako treba, možda odem i u pjevačke vode

Grubnić: Ako treba, možda odem i u pjevačke vode
14

Maja Šuput otkrila je kako joj je gotovo pozlilo dok je čitala o sebi u Grubnićevu književnom prvijencu. Sonja Kovač čitala je ulomke o Mehun

VIDEO

Promocija književnog prvijenca Marka Grubnića "Otkrit ću vam tajnu" privukao je svu kremu celebrity scene. Pojavile su se Lana Pavić, Nikolina Pišek, Renata Sopek, Fani Stipković... Pikanterije iz svog života pročitala je Maja Šuput, a ulomke o Snježani Mehun glumica Sonja Kovač jer je Mehunka po običaju kasnila u kroničnoj potrazi za parkingom. Grubnić je naglasio kako se ne srami svih svojih talenata te da je sam napisao knjigu. Posvetio ju je majci jer je ocu posvetio diplomu.
- Došlo mi je zlo kad sam vidjela sliku - komentrala je Maja dio knjige u kojoj opisuje scenu kada je hrvatska nacija prvi put vidjela njene grudi prilikom jednog nastupa. Marko se uplašio da će Maja galamiti na njega jer nije dobro sašio haljinu, međutim pjevačica je sve okrenula na šalu, pa tako i danas.
- Ako treba, možda odem i u pjevačke vode  - najavio je Modni Mačak. Za ovu priliku pojavio se u već viđenom izdanju, zlatna košulja, crvena kravata i traperice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO