Obavijesti

Show

Komentari 9

Grob Michaela Jacksona će zabetonirati zbog fanova?

Grob Michaela Jacksona će zabetonirati zbog fanova?
4

Obitelj preminulog pjevača strahuje da ga poput Elvisa Presleyja ne iskopa poludjeli obožavatelj. Jacko je navodno htio biti pokopan na ranču

VIDEO

Michaela Jacksona (50) obitelj će navodno pokopati u utorak, nekoliko sati prije podnevne komemoracije u losangeleskom Staples centru. Nagađa se da će Jacksonov tajni pokop biti na losangeleskom groblju Forest Lawn, na kojem počivaju David Carradine, Bette Davis, Marvin Gaye... I baku su mu tamo pokopali. Obitelj želi da Jacksonov grob zabetoniraju. Strah ih je da ga ne pokuša iskopati kakav poludjeli obožavatelj. Tako je Elvisa Presleya nekoliko muškaraca pokušalo izvaditi iz groba u Memphisu nekoliko dana nakon pogreba u kolovozu 1977. pa ga je obitelj morala premjestiti na Graceland.
Jacksonovo je truplo obitelj već skrila u zasebnu kriptu u mrtvačnici, a zna se i da će ga pokopati u posebnom lijesu. Brončan je, a takve smatraju dugovječnijima, ne hrđa, ne propušta vodu niti zrak. Cijena mu je 130.000 kuna. U Jacksonov lijes stavit će neke njegove omiljene stvari, među kojima i glasovite bijele rukavice. Nosio ih je na turneji “Victory” 1984. godine. Pokopat će ga u odijelu za nastupe što su mu ga sašili Dennis Tompkins i Michael Bush, dva dizajnera koja su s njim surađivala posljednjih 20 godina. Oni su mu šivali odijela za koncerte koji su trebali početi u Londonu. Nagađa se i kako je groblje Forest Lawn tek Jacksonovo privremeno počivalište. Prema nekim navodima, obitelj želi da njegovo posljednje počivalište bude na ranču Neverlandu u Santa Barbari, na kojem je živio od 1988. do 2005. godine.
Navodno bi ga pokopali pokraj zabavnog parka koji je tamo imao, a nazvao ga je po majci Katherine. U njemu se gotovo svaki dan igrao. Ulazak na komemoraciju u Staples centar osvojilo je 8750 ljudi. Trebalo se prijaviti na internetu. Dobitnicima će podijeliti po dvije ulaznice. Oko Staples centra očekuje se najmanje 700.000 ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO