Obavijesti

Show

Komentari 48

Gotovac: Ako Robiju uzmu vozačku, vozit će nas Gabi

Gotovac: Ako Robiju uzmu vozačku, vozit će nas Gabi
5

Poduzetnik više ne želi komentirati rad hrvatske policije. Otkriva kako je zvao Centar za socijalnu skrb te će s obitelji na sastanak u četvrtak

VIDEO

Ako Robiju uzmu vozačku, bude nas vozila moja kći Gabica, šalio se Ante Gotovac (40) nakon što je njegova tjelohranitelja u četvrtak zaustavila policija na putu prema Vodicama zbog prebrze vožnje. Navodno su mu naplatili  kaznu od 1000 kuna.
- Više neću komentirati ništa što ima veze s policijom - dodao je Ante, koji je početkom tjedna imao bliski susret s Kobrama jer je na autocesti Zagreb-Split vozio 230 km/h, imao pištolj bez dozvole i tablete normabel, a vozio je trogodišnju kćer. Uzeli su mu vozačku dozvolu, a Ante je rekao da mu Kobre krše “ustavna prava” i najavio tužbu jer su navodno zvali medije. Zbog Gabi se aktivirao i Centar za socijalnu skrb Zagreb, ured Maksimir.
- Ja sam njih zvao. Sve je u redu. U četvrtak idemo u Zagreb na razgovor - dodao je. Gabi više nije sa Simonom (24) i Antom na turneji. Prehlađena je pa su je odveli baki Tamari u Sloveniju.
- Dobila je bronhitis i taman dok je počela ozdravljivati, ja sam se razboljela. Imam upalu uha i grla. Nisam željela da se Gabica opet razboli - rekla nam je Simona koja pije antibiotike. Gotovčevima od Centra prijeti upozorenje, nadzor nad izvršavanjem roditeljske skrbi, prijedlog sudu za oduzimanje prava da žive s Gabi...

SIMONA 'LOVU' PJEVA I DJECI NA MURTERU
Ante nam je ponosno rekao da će njegova Simona obožavatelje iznenaditi novim imidžem.
- Simke će staviti ekstenzije. Ne znam kakve, nikad mi ne kaže nego me iznenadi - kazao je. Simona je otkrila da će na Murteru posjetiti djecu 40 branitelja stradalih u Domovinskom ratu.
- Nosit ću im čokolade i bombone. Ako budu htjeli, pjevat ću im 'Zeko i potočić’, ali sigurno će htjeti čuti 'Lovu’ - kaže Simona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 48

VIDEO