Obavijesti

Show

Komentari 9

Gole vijesti: Traže se nove grudi jer se Gianna 'širi'

Gole vijesti: Traže se nove grudi jer se Gianna 'širi'
6

Termin u kojem će se nova voditeljica uz Giannu i Sabinu skidati i čitati vijesti i dalje će biti oko ponoći u sklopu showbiz magazina "Red Carpet"

VIDEO

Gianna Apostolski (31) i Sabina Čedić (21) uskoro će dobiti kolegicu. Redakcija "Golih vijesti" raspisuje audiciju i kreće u potragu za još jednim parom golih grudi. Kako je Gianna najavila u svojoj zadnjoj emisiji, ona ne odlazi već se "širi".
Termin u kojem će se djevojke skidati i dalje će biti oko ponoći u sklopu showbiz magazina "Red Carpet". Kako su aktualne voditeljice često isticale, nadaju se da će im ovaj posao pomoći u daljnjoj karijeri pa se uredništvo emisije nada da će tako nešto privući i novu voditeljicu. Gianna se tako već neko vrijeme pokušava profilirati kao pjevačica, dok je Sabina voditeljski posao prihvatila zbog novaca i slave, a smatra da joj skidanje pred kamerama neće odmoći kad će jednom tražiti ozbiljniji posao. Ona je javnosti postala poznata nakon objave fotografija golog Petra Vlahova, a skinula se i za Playboy.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije