Obavijesti

Show

Komentari 0

Gledatelji NCIS-a jedva čekaju! Tony i Ziva vraćaju se na male ekrane: Snimaju i u susjedstvu

Gledatelji NCIS-a jedva čekaju! Tony i Ziva vraćaju se na male ekrane: Snimaju i u susjedstvu
4

Iduće godine bi trebala izaći serija 'NCIS: Tony&Ziva' koja se nastavlja na priču gdje su ova dva lika iz popularne kriminalističke serije završili. Cote de Pablo i Michael Weatherly nastavke snimaju i u Budimpešti

VIDEO

Michael Weatherly i Cote de Pablo vraćaju se popularnim ulogama Tonyja i Zive u novom 'spinoffu' popularne kriminalističke serije NCIS koja se prikazuje i na domaćim programima. Serija naziva 'NCIS: Tony & Ziva' najavljena je još u veljači ove godine, što je oduševilo brojne fanove ovih glumaca, ali i likova koje su utjelovili kroz više od 10 sezona. 

Weatherly je Tonyja DiNozzu glumio od prve do 13. sezone, dok se de Pablo kao Ziva David pojavila u trećoj sezoni i napustila seriju u 11. Oboje su se kratko vratili seriji u 16. sezoni. Glumci su ranije već otkrili kako su godinama pričali o tome da snime vlastiti 'spinoff'. 

2013 CBS Upfront - New York

Obožavatelji jedva čekaju 'NCIS: Tony&Ziva' 

Za Novu TV su u Monte Carlu ispričali da ih godinama ljudi pitaju kada će Tony i Ziva napokon biti zajedno, a često su obožavatelji nagađali i da se među njima skriva nešto više od profesionalne suradnje. 

FOTO Sjećate li se vrckave Abby Sciuto iz NCIS? Evo gdje je danas
FOTO Sjećate li se vrckave Abby Sciuto iz NCIS? Evo gdje je danas

- Voljeli smo te likove i trudili se zaista im dati poštovanje. Uvijek nas je intrigirao taj njihov odnos, između Tonyja i Zive, i kad smo završili snimanje smo puno putovali i količina obožavatelja na internacionalnoj razini je nevjerojatna - rekla je de Cote. No puno je pitanja ostalo otvoreno za njihove obožavatelje. 

- Htjeli smo odgovoriti na sva ta pitanja, a najbolje kako to možemo je da smo postali izvršni producenti i sada pričamo njihovu priču najbolje što možemo - objasnila je. 

Beverly Hills: Ameri?ka dramska serija NCIS organizirala PaleyFest 2010

Spinoff serije 'NCIS' snima se u blizini Zagreba 

Otkrili su kako će snimati u Budimpešti, ali i na drugim lokacijama koje su tajne. A ovaj televizijski par skriva i tko će im se sve pridružiti na setu. 

Umro glumac David McCallum: Uloga ruskog špijuna donijela mu slavu, pamtimo ga po 'NCIS'
Umro glumac David McCallum: Uloga ruskog špijuna donijela mu slavu, pamtimo ga po 'NCIS'

- Imamo divnu ekipu o kojoj isto ne smijemo pričali jer su tajni, ali imat ćemo sve te nove ljude koje možete naći samo ovdje. Srećom imam svoju najbolju prijateljicu s kojom to dijelim i to nam daje sigurnost kad nas uhvati strah - otkrio je Michael. 

Serija se nastavlja na priču ovo dvoje agenata u trenutku kada ih spaja odgoj zajedničke kćeri. Nakon napada na Tonyjevu zaštitarsku agenciju, moraju se dati u bijeg i odgonetnuti tko im je za petama i mogu li vjerovati jedno drugome. 

Beverly Hills: Ameri?ka dramska serija NCIS organizirala PaleyFest 2010

- Mi smo bili dio prvotne NCIS ekipe i to je formula koja djeluje. Puno smo ljubavi unijeli u tu seriju i likove. Činjenica da ima 1000 epizoda je nevjerojatna i drago mi je da smo maleni dio toga - rekla je de Cote.

Serija bi trebala na male ekrane stići iduće godine.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO