Obavijesti

Show

Komentari 0

Gisele nakon razvoda od Toma otišla po svoje stvari i odnijela ih u novi dom: Život tek počinje

Gisele nakon razvoda od Toma otišla po svoje stvari i odnijela ih u novi dom: Život tek počinje
5

Nakon rastave braka s legendarnom zvijezdom američkog nogometa, Bundchen se vratila u stari dom po još neke od stvari koje je ostavila u kući gdje su nekoć živjeli zajedno

VIDEO

Supermodel Gisele Bundchen (43) i američki nogometaš Tom Brady (46) rastali su se 2022. godine nakon 13 godina braka. Zajedno imaju dvoje djece, sina Benjamina (14) i kćer Vivian (11). Iako je prošlo dosta vremena od razvoda, Gisele je posjetila njihov bivši zajednički dom kako bi pokupila još nekoliko preostalih svojih stvari. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gisele Bundchen ustaje se rano 00:56

Gisele sad živi u unajmljenoj kući u Indian Creeku na Floridi nakon razvoda od Toma Bradyja. A razlog zbog čega je navratila u kuću gdje je nekada živjela s bivšim suprugom su bile stvari koje je ostavila, kako piše Sun.

Iako nisu velike materijalne vrijednosti njoj privatno mnogo znače, a pokupila ih je sama, spremila u kutiju i odnijela u svoj novi dom.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Njezin bivši suprug viđen je nedavno u društvu njene kolegice, Irine Shayk (37), koja je ipak sa svojim bivšim, holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom (48) otputovala na filmski festival u Veneciju.

Razvod je prošao mirno i u dogovoru, što je rijetko za vidjeti kod zvijezda kao što su oni. 

- To se tako radi. Gisele i Tom su sve detalje dogovorili sami iza zatvorenih vrata prije nego što je javnost išta doznala. To je u našem svijetu iznimka, ali i najbolji te najpametniji način da se ljudi razvedu. Jer tako nisu samo pokazali odgovornost prema svojoj djeci, nego su kao javne osobe zaštitili i svoj imidž. Oboje su usprkos razvodu prošli neokrznuti, dapače, čini se da im je ugled u javnosti i porastao - rekla je odvjetnica za razvode slavnih, Jacqueline Newman. 

Jednom prilikom brazilski supermodel izjavila je kako unatoč propalim planovima koje je imala s mužem, ipak zadovoljna sa svime što ima.

Gisele je pozirala sa sestrom blizankom, a obožavatelji pišu: Sada se vidi što je sve operirala
Gisele je pozirala sa sestrom blizankom, a obožavatelji pišu: Sada se vidi što je sve operirala

- U četrdesetima se osjećam bolje nego u svojim dvadesetima. Zvuči kao fraza, ali nije. Napokon sam sazrela, zadovoljna sam sobom, izgledom svoga tijela i ne zanosim se pretjeranim očekivanjima. Okružena sam ljubavlju svoje djece i pažnjom istinskih prijatelja i na neki način osjećam da pravi život za mene tek počinje - rekla je Gisele svojedobno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO