Obavijesti

Show

Komentari 72

Gdje je danas Indirin prvi muž? Ima novo ime i prezime, živi na Floridi i u braku je već 5 godina

Gdje je danas Indirin prvi muž? Ima novo ime i prezime, živi na Floridi i u braku je već 5 godina
7

Narcis Mujkić je nakon razvoda od Indire preselio u SAD. Prvo je živio u Chicagu, a zatim na Floridi. Od 2019. je u braku s uspješnom agenticom za nekretnine, Senadom Adžem, s kojom i radi

VIDEO

Pjevačica Indira Levak šokirala je u ponedjeljak javnost kad je objavila da se razvodi od Miroslava Levaka nakon 11 godina braka

- Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu - napisala je na Instagramu. 

Brak s Miroslavom pjevačici nije bio prvi. Ona se 2001. godine udala za Narcisa Mujkića, a braku je došao kraj nakon devet godina. Narcis je nakon razvoda preuzeo svu krivicu na sebe te poručio kako nikada nije bio uz Indiru kad ga je trebala

ARHIVA - Zagreb: Indira nakon restorana otvorila i teretanu

- Uvijek sam trčao za poslom i novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo - rekao je 2010. godine. 

Bivši muž Indire Levak: 'Ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju. Trčao sam za novcem...'
Bivši muž Indire Levak: 'Ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju. Trčao sam  za novcem...'

Od tada je Mujkić promijenio puno toga, a među ostalim i svoje ime i prezime. Kako je RTL pisao prije nekoliko godina, on se nakon razvoda od Indire zaljubio u plesačicu Colonije, Saru Dobranić, te su se 2012. odselili u Chicago. Tamo su dobili i kćer. 

Zagreb: Narcis Mujki? otvorio restoran Colonia

No, ni ta veza nije potrajala dugo. Prije nekoliko godina pisalo se kako je Narcis promijenio ime u Marcus Schweitzer, a pod timenom oženio je uspješnu agenticu za nekretnine Senadu Adžem. Ona je 2019. godine objavila na svojem Instagramu fotografiju sebe i novog supruga. 

- Marcus&Senada, najbolji rođendan ikad! - napisala je uz fotografiju. 

Ovako je Indira govorila o mužu Miroslavu Levaku: Drhtala sam, ali rekla sam mu da ne brine...
Ovako je Indira govorila o mužu Miroslavu Levaku: Drhtala sam, ali rekla sam mu da ne brine...

Na njezinom Instagram profilu, kao i na profilu njezine tvrtke, često se može uočiti Mujkić. Posljednju zajedničku fotografiju, kao čestitku za američki blagdan 4. srpanj, objavili su početkom ovog mjeseca, a ranije se Mujkić našao i na božićnim čestitkama na kojima je cijeli Senadin tim. 

Zajedno su posjetili i Hrvatsku 2021. godine. Tada je Senada objavila fotografije s Korčule na kojima je bio i Narcis, odnosno Marcus. Zajedno su pozirali zagljeni u jednom restoranu. 

Osim što je zaposlen u tvrtci svoje uspješne supruge, Mujkić se navodno bavi i menadžmentom i vrlo je uspješan u tom polju. Osnivač je tvrtke MMA Management koja se bavi zastupanjem boksača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 72

VIDEO