Obavijesti

Show

Komentari 32

FOTO Povećala je grudi i usne, korigirala nos. Evo kako je Iva izgledala prije brojnih korekcija

FOTO Povećala je grudi i usne, korigirala nos. Evo kako je Iva izgledala prije brojnih korekcija
11

Grgurić je u ponedjeljak napunila 30 godina, a dosad se podvrgnula mnogim estetskim i plastičnim operacijama za koje ljudi imaju podijeljena mišljenja

VIDEO

Pobjednica treće sezone showa 'Zadruga', Iva Grgurić, već se nekoliko puta podvrgnula estetskim korekcijama, a obožavatelji često komentiraju kako je bila lijepa i bez njih te kako joj ne pristaju mnogi zahvati kojima se podvrgnula. 

Starleta je prije ulaska u 'Zadrugu' povećala grudi, a nakon pobjede je korigirala vilicu, popravila zube, zamijenila silikone u usnama te operirala nos. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

iva grgurić 00:59
Iva Grgurić o vezi i šuškanjima o trudnoći: 'Vodila sam Nemanju mami u Osijek. Sviđa joj se...'
Iva Grgurić o vezi i šuškanjima o trudnoći: 'Vodila sam Nemanju mami u Osijek. Sviđa joj se...'

Iako ne priča često o svojim zahvatima, svima je jasno kako je Slavonka više puta otišla pod nož. 

The final of reality show Zadruga 3 held in Pink tv studios at Simanovci. 

Finale rijaliti soua Zadruga 3 u Simanovcima.

Grgurić je prvu vezu započela sa samo 14 godina, dečko s kojim je bila bio je dvije godine stariji od nje te nisu išli u istu školu. Ispričala je kako ga je svaki dan željno iščekivala ispred škole te joj je bilo potrebno samo mahnuti mu kako bi se osjećala sretnom. S prvim je dečkom izgubila i nevinost kada je imala 16 godina.

Sve se promijenilo kada se preselila iz Osijeka u Zagreb. Dobila je posao kao hostesa u klubu gdje je upoznala sljedećeg dečka, tajkuna Marijana Šarića. Njezin tadašnji dečko počeo je uzdržavati njezinu obitelj, ali sve to joj je i naplatio. Ivu je zaključavao u stan, prijetio joj je te plaćao ljude kako bi pratio svaki njezin korak. 

- Taj period života je bio traumatičan za mene, ali i poučan. Tada sam shvatila da više nikad neću ovisiti o nekome - rekla je. 

Podsjetimo, Iva je danas napunila jubilarni 30. rođendan, a sa svojim pratiteljima je na Instagram profilu podijelila emotivnu poruku.

- Danas punim 30. godina. Wow! Kada se okrenem iza sebe... Hm, mnogo prelistanih stranica jedne masivne knjige. Konačno sada počinjem sustizati snove koje sam 'lovila' zadnjih deset i više godina. Mnogo toga sam prošla, uspuna i padova, ali znam da sam sve to magistrirala. Mnogo pogrešnih, a malo pravih ljudi, mnogo puteva, a trebalo je izabrati pravi - rekla je Iva pa dodala:

- Sada znam da sam baš na pravom putu jer ne želim više oko sebe negativne energije u bilo kojem obliku! Želim oko sebe jedno zdravo i kvalitetno magnetno polje! Itetako znam da vrijeme ne čeka muškarca, ali uvijek vrijeme stane za ženu, tako da sam ja svoje 'vrijeme' pronašla i sretna sam. Ono sto zelim sebi za 30. rodjendan, a i svima vama je samo i isključivo zdravlje! Jer, vjerujte mi, kada imamo zdravlje, prepreke NEMAMO! Toliko sam impresionirana svim napornim radom koji sam uložila u svoje 20-te, neka mi 30-te nastave pružati veće i bolje prilike. Sretan mi 30. rođendan.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

'Bio sam u vojsci, snimio video u Yugu i postao TikTok zvijezda Balkana. Odmah su me psovali'
ŽIVOTNA PRIČA JUSTUSA REIDA

'Bio sam u vojsci, snimio video u Yugu i postao TikTok zvijezda Balkana. Odmah su me psovali'

Plus+ NOVI EXPRESS Justus Reid je 24-godišnjak podrijetlom iz Rapid Cityja u SAD-u, tiktoker koji se proslavio videima iz 'regije'. Dobro nas je upoznao, Balkance, potpuno 'skužio', a onda odlučio i zabavljati nas...