Obavijesti

Show

Komentari 0

Finaliste 'Survivora' u završnici čeka tri poligona: 'Prisutna je trema, ali su i leptirići u trbuhu'

Finaliste 'Survivora' u završnici čeka tri poligona: 'Prisutna je trema, ali su i leptirići u trbuhu'
6

Iz crvenog tima snage u finalu odmjerit će finalisti Tijana i Stefan, a iz plavog Luka i Mihaela

VIDEO

U iščekivanju finalne, odlučujuće igre u Survivoru, finalisti plavog tima Mihaela i Luka, između kojih se već neko vrijeme razvijaju emocije, napokon su ostali sami. Jutro će provesti družeći se i komentirajući posljednje plemensko vijeće i presudu porote.

Tko će pobijediti u 'Survivoru'?
Tko će pobijediti u 'Survivoru'?

- Tko god pobijedio u finalu, Mihaela ili ja, zaslužio je to. Naravno da navijam za sebe, želim tu pobjedu. Od same prijave na Survivor sanjam o finalu i sve sam napravio da dođem do njega - kazat će Luka.

Kad je riječ o protivnici, otkriva da nema boljeg suparnika od Mihaele.

- Nije nimalo lako ići u posljednju borbu u Survivoru, to je kruna igre. Trema je prisutna, nervoza je tu, leptirići su u trbuhu, ali sve su to pozitivne emocije koje volim - otkrit će Mihaela te dodati da nema nimalo lagan zadatak u borbi protiv Luke.

Iz crvenog tima, snage u finalu odmjerit će finalisti Tijana i Stefan. Tijana će se tako osvrnuti na jednoglasan odabir porote, kazavši kako je veoma iznenađena što je dobila toliku podršku.

- Mislim da ne postoji recept kojim se dolazi do finala. Budućim kandidatima bih poručila da budu svoji - reći će Tijana dok čeka posljednji okršaj na poligonu.

Priča ovogodišnjih finalista – Luke, Mihaele, Tijane i Stefana – inspirirala je sve, zato će na poligonu na kojem će odigrati svoju posljednju igru u Survivoru oni dati sve od sebe, pokazati svoju izdržljivost, nakon gladi, kiše, sunca, komaraca, boli, ozljeda, ali i prijateljstva, a možda i ljubavi.

Ispred finalista su tri poligona koja moraju savladati. Titulu pobjednika i novčanu nagradu osvojit će onaj natjecatelji koji prvi dostigne dva boda, a kako će se odvijati napeta igra za pobjedu u 'Survivoru' ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO