Obavijesti

Show

Komentari 24

Evo gdje gledati finale Eurosonga i nastup Leta 3

Evo gdje gledati finale Eurosonga i nastup Leta 3
4

Za titulu pobjednika natjecat će se 26 zemalja, među kojima su i naši Letovci. Hrvatska će ovoga puta nastupiti 25. na pozornici u Liverpoolu

VIDEO

Finalni glazbeni spektakl u Areni u Liverpoolu počinje večeras, u subotu 13. svibnja, a Let 3 će nastupati pretposljednji s pjesmom 'Mama ŠČ'.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Finale Eurosonga u Hrvatskoj ćete moći gledati na programu HRT-a od 21 sat, a trajat će do 00:30. Proglašenje pobjednika bit će nakon svih nastupa pri završetku večeri. Voditelji su glumica Hannah Waddingham, pjevačica Alesha Dixon, ukrajinska pjevačica Julia Sanina te irski voditelj Graham Norton.

Liverpool: Druga polufinalna večer Eurosonga

Za titulu pobjednika natjecat će se 26 zemalja, među kojima su i naši Letovci. Hrvatska će ovoga puta nastupiti 25. na pozornici u Liverpoolu.

Liverpool: Let 3 na probi uoči sutrašnjeg nastupa u finalu Eurosonga

Osim Hrvatske, u finale idu još i : Austrija, Portugal, Švicarska, Poljska, Srbija, Francuska, Cipar, Španjolska, Švedska, Albanija, Italija, Estonija, Finska, Češka, Australija, Belgija, Armenija, Moldavija, Ukrajina, Norveška, Njemačka, Litva, Izrael, Slovenija i Velika Britanija.

Samo jako, ŠČretnoooo u finalu!
Samo jako, ŠČretnoooo u finalu!

Iako je već svima dobro poznato da domaćinstvo Eurosonga preuzme država čiji je predstavnik pobijedio na prethodnom natjecanju, zbog rata u Ukrajini tu ulogu dobila je Velika Britanija. 'Ujedinjeni u glazbi' naziv je slogana ovogodišnjeg Eurosonga koji demonstrira partnerstvo između Velike Britanije i Ukrajine te grada Liverpoola, domaćina natjecanja. 

Liverpool: Let 3 na probi uoči sutrašnjeg nastupa u finalu Eurosonga

Osim na službenom eurovizijskom kanalu na Youtubeu, finale Eurosonga 2023. moći ćete pratiti na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije, s Duškom Ćurlićem kao komentatorom ili na Drugom programu Hrvatskog radija. Ako gledate iz regije ili imate pristup regionalnim kanalima, Eurosong možete pronaći na RTS3 (Srbija), RTCG2 (Crna Gora), RTVSLO2 (Slovenija) i MKTV (Sjeverna Makedonija). Naravno, postoje i alternativni prijenosi, poput Rai Due (Italija) i SVT Play (Švedska).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'
ODLUČILA DATI NOVU PRILIKU LJUBAVI

Neve se nakon teškog razdoblja vratila se u 'Ljubav je na selu'

Neve se četvrti put vratila u 'Ljubav je na selu'. Mnogi je pamte po turbulentnu odnosu s farmerom Goranom Žigom, a pisala je i farmerima Ivici Stapiću te Draženu Božiću