Obavijesti

Show

Komentari 17

Farma: Mario i Petra cijelu večer proveli na sijenu...

Farma: Mario i Petra cijelu večer proveli na sijenu...
3

Kobila se svaki čas može oždrijebiti pa su farmeri odredili parove za noćne straže. Missica Ivana je napokon otkrila cimerima tko joj je pravi dečko

VIDEO

Sinoć je većina farmera polijegala u krevete, ali samo na kratko. Uglavnom su raspravljali kako bi spavaonica mogla izgledati ako se razmjesti koji komad pokućstva. Petra je predložila da se kreveti spoje uza jedan zid. Boris je upozorio Dinu da ne bi smio spavati u krevetu do Ivane, jer bi za devet mjeseci stigla prinova. Mario, Ivana i Dino otišli provjeriti kakvo je stanje u konjušnici. Budući da bi se kobila svaki čas mogla oždrijebiti, odredili su parove za noćne straže. Prošlu noć su na straži bili Mario i Petra. Ivana je predložila kako bi ona ovu večer htjela dežurati s Dinom, kojem to nije bilo po volji.

IVANA OTKRILA TKO JOJ JE DEČKO
Sonja i Marina su počele tračati Ivanu i Petru. Simona je također posljednjih dana uvidjela pravo lice svojih prijateljica s farme.
Sonja je Marini rekla da joj Petra i Ivana na farmi zagorčavaju život te da nije navikla na takvo ponašanje.
- Nema umora! Moramo se boriti! - tvrdi Sonja. To je vidjela i Simona koja je i Gianni rekla da se makne od njih dvije, nakon što je saznala za gadarije koje su napravile. Ivana se otvorila djevojkama i ispričala im u koga je zaljubljena.
- Dosad sam trpjela sranja na ovoj farmi, spajanja s različitim osobama, ali sada ću da priznam. Znam da će me ta osoba vani ubit, jer rekao je da ne spominjem ime i prezime. Ime mu je Zvonimir, a prezime Jurčić - rekla je Ivana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada