Obavijesti

Show

Komentari 0

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Paula nastoji preuzeti Martino mjesto

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Paula nastoji preuzeti Martino mjesto
2

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Sjene prošlosti', 'La Promesa', 'Zločinački umovi', 'Mostovi života', 'Kumovi', 'U dobru i zlu'

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 14. listopada do petka, 18. listopada) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Sjene prošlosti 

RTL, 20:20 

PONEDJELJAK Dan nakon Šimunova uhićenja očajna Marta skriva se od očiju javnosti. Paula vjeruje da će se Marta snaći jer ako firma ne preživi, morat će sama smisliti kako si financijski osigurati budućnost. Olga povlači stare veze.

POGLEDAJTE VIDEO: 

UTORAK Dok je Šimun u zatvoru, Ana daje sve od sebe kako bi mu spasila firmu. Marta posjećuje Šimuna, koji je uvjeren da se neće moći obraniti od optužbi. Kad Olga dođe u zatvor, Šimun nema snage za susret s njom.

SRIJEDA Marta pokušava povratiti izgubljeni ugled i vratiti se u mjesto, no Paula ima drukčije planove. Shrvana Marta mora prodati kuću, a kupac je netko iz njezina bliskoga kruga. Šimun teško podnosi boravak u zatvoru i doživi napadaj panike.

ČETVRTAK Olgu, Martu, a najviše Milu veseli što je Šimun izašao iz zatvora. Marta otkrije tko je ukrao novac iz tvrtke.

PETAK Paula nastoji preuzeti Martino mjesto i status u društvu, ali ta njezina ambicija Tomu dovodi do ruba. Paula utjehu nalazi u toplim riječima profesora Gorana, dok Olga napokon odlazi u posjet Šimunu.

La Promesa 

HRT 1, 13:20 

PONEDJELJAK Jana još izbjegava Manuela koji joj se uporno pokušava ispričati. Nesretno zaljubljeni nasljednik u razgovoru sa sestrom shvaća da mu život uludo prolazi i odluči opet letjeti.

UTORAK Jana pita Curra zašto se toliko interesira za tetka Alonsa, a on razmišlja bi li joj trebao reći da je Alonso njegov pravi otac. Vera trpi prijekorne poglede kolega koji još vjeruju da je ona ukrala sat.

SRIJEDA Teresa prihvaća Felicianovu prosidbu, a Petra i njezini kolege oduševljeni su. Leonor odlazi s La Promese u pratnji oca bez pravog oproštaja.

ČETVRTAK Cruz je uvrijeđena jer je Leonor otišla u SAD ne pozdravivši je. No kći joj je ostavila pismo kojim je htjela izgladiti njihov odnos.

PETAK Feliciano spriječi da tučnjava između Salvadora i Jerónima završi teškim posljedicama. Svi još od Maríje Fernández skrivaju da je pravi lopov otkriven. Jana pronalazi tajanstven dar.

Zločinački umovi 

RTL 2, 20:05 

PONEDJELJAK Tim istražuje niz okrutnih slučajeva premlaćivanja u Philadelphiji te se upoznaje s boksačkom scenom grada u potrazi za ubojicom.

UTORAK Tim je u potrazi za silovateljem u Houstonu, poznatim kao “The Piano Man”, koji je opet počeo uznemiravati stare žrtve. Nakon što je ponovno postao dio tima, Prentiss pokušava prevladati traumu iz prošle godine.

SRIJEDA U Los Angelesu se BAU timu ukaže stravičan prizor. U kućici na plaži, koju koristi čuvar, pronađena su tijela. Hotch poziva Beth na spoj. Brutalne invazije i ubojstva u domovima u San Bernardinu tjeraju tim u istragu.

ČETVRTAK Agenti putuju u Atlantu istražiti ubojstva prostitutki, a istraga ih vodi do osobe koja je imala pomoćnika u zločinu. U Seattleu je ubijen mladi bračni par, koji je udomljavao napuštenu djecu. Agenti traže osobu koja ima majčinski, ali i instinkt ubojice.

PETAK Agenti odlaze u Scottsdale, u Arizonu, gdje je nađen dječak koji luta pustinjom dok se drugom gubi trag.

Mostovi života 

Nova TV, 11:30 

PONEDJELJAK Kivildžim i Omer odlučuju se na kratki romantični odmor kako bi se udaljili od svakodnevnih briga i osnažili svoju vezu. Njihova ljubav cvjeta, a Omer priprema iznenađenje koje će ih još više povezati. U međuvremenu, vjenčanje Nurseme i Umuta donosi sreću njihovim obiteljima, ali veselje nije dugog vijeka.

UTORAK Na proslavi nakon vjenčanja dolazi do nepredviđenih problema. Alev svojim nepromišljenim ponašanjem uzrokuje napetost između Pembe i Abdulaha. Iako je Abdulah pokušava umiriti izlikama, Pembe osjeća nelagodu i počinje sumnjati u supruga, pogotovo nakon što vidi njihovu bliskost.

SRIJEDA Omer Kivildžim iznenađuje velikom gestom - kupnjom kuće u kojoj će zajedno živjeti. No tu nije kraj iznenađenjima jer Omer priprema još veće iznenađenje, čime dokazuje svoju predanost njihovoj budućnosti.

ČETVRTAK Potaknuta novim informacijama, Doga kreće u potragu za dokazima, no njezine akcije imaju ozbiljne posljedice koje će nepovratno utjecati na obje obitelji. Dok Doga pokušava otkriti istinu, njezini postupci izazivaju kaos i razdor u odnosima. Pitanje je hoće li njezina opsesija uništiti ne samo njezin brak nego i odnose između cijelih obitelji.

Kumovi 

Nova TV, 20:20 

PONEDJELJAK Vinko i Aljoša nalaze se s Jasenkom koja im donosi uporabnu, a oni zavlače s potpisivanjem. Martin im na svoj osebujan način zakomplicira planove. Šima posjećuje Vicu kojeg je inspektor sklonio u ćeliju dok je Jasenka na slobodi. Ivka otkriva da su joj vozačku ukinuli jer je nije na vrijeme obnovila. Nagovara Katu da joj uz pomoć brata koji radi u policiji pomogne vratiti vozačku. 

SRIJEDA Tomi se povjerava Matiji, Martinu i Luci. Nakon razgovora s njima malo blaže gleda prema Stenu, a onda mu i Ivka savjetuje da oprosti ocu. Vinko i Aljoša pronalaze benzin proliven po hotelu. Vinko Aljošu šalje po vatrogasni aparat, dok on ulazi u sobu 312 u kojoj pretpostavi da je Jasenka. Marko dolazi kod Milice na večeru, ali shvate da se ne znaju ponašati na službenom dejtu.

ČETVRTAK Stanislav u razgovoru s Aljošom i Katom postaje sve svjesniji da je prije trebao reći istinu Tomiju. Miličine reakcije na Markove pokušaje romantike povrijede Marka. Mjestom odjekne vijest da je Jasenka uhićena, svi se nadaju da će im to olakšati da vrate općinu. Vinko i Aljoša, u dogovoru s investitorima, traže od Tonke hipotekarni kredit na hotel kako bi otkupili Jasenkin udio.

U dobru i zlu

Nova TV, 21:30 

PONEDJELJAK Jakov se uspijeva osloboditi i pokušava pobjeći pljačkašima, ali ga Saša spriječi. Otima ga i odvodi u birtiju. Veljko se osjeća loše nakon dolaska sa suda. Još mu više pokvari raspoloženje kad mu Ivana javi da je pokrenula brakorazvodnu parnicu.

SRIJEDA Jakov je otet. Saša zove Veljka te traži otkupninu, ali Joco kreće s protunapadom. Zrinka pokušava oraspoložiti Ivanu i Marinu pa im predlaže da nastave tražiti muškarca za sebe. Pokazuje im aplikaciju za upoznavanje na netu.

ČETVRTAK Jakov načuje Tomu koji naređuje Saši da ga se riješi. Automatski pomisli da mu je život ugrožen i da ga Saša planira ubiti. Veljko je zabrinut jer se ne javljaju ni otmičari ni Jakov. Na Jocin nagovor Veljko ne otkriva inspektoru što se događa, nego mu Joco daje novac za otkupninu.

PETAK Miro od Jakova zahtijeva odgovore, no ne dobije ih - krene nazvati Veljka ka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO