Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit će zbog Sejran imati živčani slom | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 4

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit će zbog Sejran imati živčani slom

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit će zbog Sejran imati živčani slom
3

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Zlatni kavez', 'La Promesa', 'Viola boje mora', 'Mostovi života', 'Divlje srce', 'Skriveno u raju'...

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 01. srpnja do petka, 05. srpnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Pogledali smo 'The Tattooist from Auschwitz': Gledatelje nisu štedjeli gotovo nijednog užasa
Pogledali smo 'The Tattooist from Auschwitz': Gledatelje nisu štedjeli gotovo nijednog užasa

Zlatni kavez 

Nova TV 20:20

PONEDJELJAK Sejran se odlučila za Akina, što je izazvalo razočaranje kod Ferita, koji zbog toga doživljava živčani slom. Iako je Sejran to učinila kako bi spasila Orhana, ipak je boli to što je Ferita dovela u takvu situaciju.

UTORAK Okeš dolazi Orhanu s velikom molbom u zamjenu za slobodu. Unatoč svemu Ferit i dalje vjeruje da ga Sejran voli. Suočava se s Kazimom i Sejran kako bi saznao istinu, ali ne dobiva odgovor koji je htio čuti.

SRIJEDA Sejran i Kazim dolaze u kuću Korhanovih čim saznaju za incident, ali Sunina reakcija ih iznenadi. Ferit odlučuje stati na kraj Kazimovoj okrutnosti te, riskirajući sve, odvodi Sejran od Kazima.

ČETVRTAK Odnos između Ferita i Sejran se popravlja, no Sejran smatra da još postoje problemi koje treba riješiti. Vjenčanje Halis-age i Hatuč postaje glavna vijest, a najviše ih podržava unuk Ferit.

PETAK Kazima ova tetina odluka prenerazi. Ferit prepoznaje Sejraninu vrijednost, podržava je u svemu i ne odvaja se od nje. Između Pelin i Kaje događa se nešto neočekivano. Na dan prosidbe Ferit dobiva zadatak da od Kazima traži Hatučinu ruku, a ono što Hatuč zatraži kao miraz šokira sve prisutne.

 

La Promesa

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Abel pomaže Jimeni oko plana da lažira pobačaj. Manuel je nakon posljednje nesreće svoje supruge zabrinut za nerođeno dijete.

UTORAK Nakon što ju je Curro upozorio, Martina traži objašnjenje od Don Antonija de Carvajala y Cifuentesa, a on na kraju priznaje da vjenčanja ipak neće biti: kraljeva vrtna zabava bila je test njegovih roditelja za Martinu, a ona nije prošla.

SRIJEDA Píjina ucjena markize ne ide onako kako je očekivala. Podmukla markiza nametnula je još jedan uvjet prije nego što pristane na Píjin zahtjev: Petrin povratak. Pía se nađe u škripcu.

ČETVRTAK Manuel ne reagira kako je Jana očekivala kad mu je pokazala Cruzinu lepezu. Pojavljuju se nove teorije o Ramoninu nestanku, no Jana je i dalje uvjerena da nije otišla svojom voljom.

PETAK Abel moli Jimenu za oprez. U lažiranju spontanog pobačaja nema mjesta improvizaciji.

Zvijezda serije 'Office' u tajnosti rodila treće dijete: 'Anne je moj najbolji rođendanski poklon...'
Zvijezda serije 'Office' u tajnosti rodila treće dijete: 'Anne je moj najbolji rođendanski poklon...'

 

Viola boje mora 

RTL, 21:15

PONEDJELJAK Viola i Demir bave se slučajem biciklista koji je završio u bolnici zbog mogućeg trovanja. Demir se osjeća krivim zbog Farahina nestanka te uzme slobodne dane. Viola otkriva gdje se nalazi čovjek koji ju je nazvao te dozna istinu koja je zaprepasti.

UTORAK Tijekom istrage ubojstva Viola upozna Demirovu majku Sonju. Našavši se u ulozi njegove djevojke, Viola doznaje više o Demirovoj obitelji, čuje priče koje se otkrivaju samo unutar obiteljska četiri zida. Dok se Demir bavi unutarnjim problemom u policiji, Viola se suočava s čovjekom koji ju je zvao.

SRIJEDA U redakciji je Tamari žao zbog toga što se dogodilo Alexu, a Claudia moli pomoć kod prijave na aplikaciju za spojeve. Nakon ubojstva ribara Viola suosjeća s pričom glavnog osumnjičenika. Rješavanje slučaja odvest će Demira do otkrića.

ČETVRTAK Viola se osjeća kao nova osoba, ali ne može pomoći Demiru u istrazi unatoč njegovu traženju pomoći. Izgubivši svaku nadu da će pronaći oca, Viola odlazi u Pariz.

 

Mostovi života 

NOVA TV 18:15

PONEDJELJAK Kivildžim, saznavši za tužbu, priprema protutužbu preko odvjetnika, ali Omer, koji se iznenada našao upleten, traži najbolje rješenje za obje strane.

UTORAK Doga i Fatih pobjeđuju probleme kod kuće s pomoću snage ljubavi, no Dogin nevini čin obitelj Unal pogrešno protumači. Fatih i njegova obitelj preburno reagiraju kad mu Doga kaže da je s prijateljicom bila u crkvi.

SRIJEDA Zbog razlike u stavovima napetost između Doge i Fatiha raste. Zajednički ručak Kivildžim, Omera i Alev privlači pozornost. Da bi smanjila napetost između dviju obitelji i popravila odnos s Alev, Pembe je posjećuje na poslu i moli da organizira vjenčanje njezine prijateljice.

ČETVRTAK Baš kad se čini da će sve biti u redu, jedan prizor šokira Pembe. Abdulah dolazi k Alev s buketom crvenih ruža. Abdulah se želi iskupiti Alev zbog onog što je Pembe učinila. Abdulah se šokira kad ga Alev, Pembe i Nursema ugledaju s buketom crvenih ruža, no pravo je pitanje komu Abdulah nosi ruže.

PETAK Susret Abdulaha i Pembe u Alevinu uredu unijet će nemir u obje obitelji. Pembein prijezir prema mužu neće tek tako nestati. Saznavši za tužbu protiv Kivildžim, Omer uspješno rješava stvar izvan suda.

 

Divlje srce

Nova TV, 21:30

PONEDJELJAK Nakon što u prtljažniku pronađu krv, Alaz i Jaman, koji su otišli u kuću izvan grada kako bi pronašli Ruzgara, susreću Ruju koja je od glave do pete u krvi. Alaz i Jaman odlučni su da Ruju iz te situacije izvedu neozlijeđenu i spremni su učiniti sve.

UTORAK Dok je i Neslihan napeta što ne može dobiti Jamana Alija, od Alaza saznaje što se dogodilo. Bez razmišljanja s Guvenom odlazi k sinu u Grotlo pakla.

SRIJEDA Dolazi Ešref s odgovorom koji će zaustaviti Adila pa je prisiljen suočiti se s prošlošću. Dok su svi zbunjeni i tužni zbog toga što se Serhan predao, Serhan je odlučan u namjeri da Guvena izbaci iz igre, stoga i prije nego što je ušao u zatvor već sije sjeme novog plana.

ČETVRTAK Jaman, čiji je otac nedavno završio u zatvoru, djelovat će u skladu sa Serhanovom izjavom da sad on mora preuzeti ulogu zaštitnika obitelji. Alazu će to što tu ulogu preuzima Jaman prilično smetati pa će isplivati novo rivalstvo koje će rasplamsati trzavice između njih.

PETAK Ta njegova odluka jako će zbuniti Sojsalane i pritom potaknuti Serhana da posije sjeme novog plana. Kad Rujin otac Metin izađe iz zatvora, to će za Serhana biti dodatni izvor napetosti. Kako će se Serhan, koji se nalazi između dviju vatri, izvući iz te situacije?

Završilo snimanje druge sezone serije 'Dnevnik velikog Perice': 'Stvarno smo jako zadovoljni!'
Završilo snimanje druge sezone serije 'Dnevnik velikog Perice': 'Stvarno smo jako zadovoljni!'

 

Skriveno u raju

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Lara prekida s Dinom, a Edvard se nađe u nemilosti novinara. Mia se pokušava odužiti Eli skupim darom.

UTORAK Neočekivani posjet u kampu razveseli Laru. U zadnji tren Ines pronalazi rješenje za svoje financijske probleme. Julija stiže u kamp.

SRIJEDA David je uzrujan i bezvoljan jer Julija želi povesti Marka i Elu iz kampa. Saška špijunira Dinu na društvenim mrežama. Renato se pita odakle Ines novac za stanarinu.

ČETVRTAK Julija objašnjava Marku zašto ne želi poći Nadi na terapiju. Mia obećava Juliji da će pokušati uvjeriti Marka da se vrati na studij. Pečnik naređuje Vladi da otkrije sve tajne obitelji Steiner. Edija se brine što će učiniti Pečnik.

PETAK Julija i Pečnik sklapaju dogovor. Kamp Paradiso je u opasnosti. Sljedećih godinu dana Julija ponudi Miji stažiranje u Steinerovoj klinici, no zbog te ponude Mark je nesretan i prizna što osjeća prema njoj. Lara mu također otkriva svoje osjećaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Tko je djevojčica koja je ukrstila glas s Grašom? Zovu je 'čudom', a nastupala je diljem svijeta...
TALENTIRANA BEOGRAĐANKA

Tko je djevojčica koja je ukrstila glas s Grašom? Zovu je 'čudom', a nastupala je diljem svijeta...

Plus+ Mnogi pratitelji su primijetili kako Maša Milovanović s lakoćom pjeva. To i ne čudi, jer se već neko vrijeme bavi glazbom

FOTO Gorana Višnjića fanovi su snimili u rodnom Šibeniku...
KRATKI PREDAH OD PREDSTAVE

FOTO Gorana Višnjića fanovi su snimili u rodnom Šibeniku...

Plus+ Višnjić u petak stiže u Dubrovnik na probe za 'Ekvinocij'. Glumac je prvi put u Dubrovniku igrao prije 30 godina, a zadnju kazališnu ulogu imao je prije dva desetljeća