Obavijesti

Show

Komentari 2

Evo što vas očekuje u najdražim sapunicama i serijama: Jaman će napraviti neočekivani potez!

Evo što vas očekuje u najdražim sapunicama i serijama: Jaman će napraviti neočekivani potez!

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Divlje srce', 'La Promesa', 'Vrijeme ljubavi', 'Hitna: Chicago', 'Skriveno u raju', 'Tijelo je dokaz'...

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 10. lipnja do petka, 14. lipnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Divlje srce 

Nova TV, 21:20 

PONEDJELJAK Jaman se sjetio da su ga u danima nakon otmice držali u podrumu kuće Rujine obitelji. Oteo ga je Rujin ujak Ilker. I to na zahtjev nekoga iz obitelji Sojsalan.

UTORAK Dok se Alaz i Čagla vesele što su Jamana uspjeli ukloniti iz svojih života, Jaman čini neočekivani potez kako bi našao osobu koja mu je oduzela djetinjstvo.

SRIJEDA Tko je od obitelji Sojsalan naredio Ilkeru da ga otme dok je bio dijete? Njegova majka? Otac? Ili djed? Dok se Jaman na večeri kod Rujine obitelji sprema pročitati Ilkera, stiže vijest da su Džesura mračni ljudi odveli od kuće.

ČETVRTAK Jaman saznaje da se Džesuru to dogodilo zbog Alaza pa upada na tulum na farmi koji je organizirao. Međutim, nakon onoga što se dogodi na farmi, u potpunosti će izgubiti Rujino povjerenje.

PETAK Dok Jaman juri kako bi spasio Džesurov život, Ilker je izmaknuo kontroli. Sada prijeti da će, ako uhvate njegovu sestru Šebnem, predati i njih. Usprkos Šebneminu trudu, Ilker bježi. Kad Jaman izvuče Džesura iz nevolje, već je prekasno.

La Promesa 2

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Jimena se dogovorila s majkom da će iskoristiti odsutnost obitelji kako bi odglumila pobačaj i napokon prekinula obmanu. Ali jedna zabuna pokvari planove i Manuel odluči ne otići na kraljevu vrtnu zabavu.

UTORAK Teresa kaže Píji kako joj je Feliciano rekao da je njezino dijete u samostanu. Jedan diskretni ples s Currom sve mijenja jer izjavljuju ljubav jedno drugom unatoč okolnostima.

SRIJEDA Cruz ne može zaboraviti prezir koji je doživjela na zabavi, a za to krivi svoju šurjakinju. Ona pak još nije završila s ponižavanjem Cruz i sprema još jedno iznenađenje.

ČETVRTAK Iako je Jimena izričito zabranila Teresi da ikome spomene da je našla krv na njezinom higijenskom ulošku, Manuel saznaje istinu.

PETAK Carlos se vraća na La Promesu i traži Candelin odgovor na prosidbu, ali ona ga opet izbjegava, koristeći Teresu kao štit.

Vrijeme ljubavi

HTV 1, 12:25

PONEDJELJAK Felícia čuje razgovor između savjetnika i Vicentea te obavijesti Teodora koji odluči naštetiti savjetniku. Lucerne priznaje Gilberte da ju je zanimao José Augusto.

UTORAK Delfina kupi Sebastiãovu zemlju. Policija uhiti savjetnika koji je ljutit zbog Teodorove namještaljke. Vicente je tetkov branitelj. Lucerne se boji da Bernardo naslućuje da je ona u vezi sa Joséom Augustom.

SRIJEDA Inácio i Vasco napadaju jedan drugoga, a gđa Henriqueta brine se za nećaka. Alzira tješi Celinu. Bernardo vodi Joséa Augusta u kabaret, a madame Lucerne se maskira.

ČETVRTAK Natália je sumnjičava prema Tomasu. Emília oda da je imala romansu s Carolininim ocem, a Lucinda sve sluša. Izabel kaže da su protjerali seljake s Quinte.

PETAK Reinaldo sazna da će postati otac. Leonor preda Ináciovo pismo, a Lucinda plače. Maria Vitória govori kako joj je bilo kod Lucinde. Olímpia moli Edgara da se ne vrati na farmu svojih roditelja.

Evo što vas očekuje u najdražim sapunicama i serijama: Ferit ulazi u borbu da spasi Kazima
Evo što vas očekuje u najdražim sapunicama i serijama: Ferit ulazi u borbu da spasi Kazima

Hitna: Chicago

RTL 2, 19:10

PONEDJELJAK Dr. Rhodes i dr. Manning njeguju trudnu pacijenticu. Dr. Charles traži dr. Reese da obavi psihijatrijsku procjenu njegove kćeri Robin. Ujedno, dr. Choi postaje strog prema Aprilinom bratu Noi kada postane punopravni dio bolničkog tima.

UTORAK Robin je ponovno primljena u psihijatrijsku ustanovu, ali sada dr. Reese ima drugačiji pristup njezinom liječenju. Ona i dr. Charles ubrzo otkrivaju da ima tumor koji uzrokuje psihičke ispade.

SRIJEDA Dr. Rhodes nastavlja usklađivati svoj privatni i poslovni život. Dr. Manning i dr. Halstead liječe trudnicu, no stvari se zakompliciraju kada otkriju da je beba pothranjena i nedovoljno razvijena. Dr. Reese i dr. Daniel Charles i dalje se ne slažu u pogledu liječenja pacijenata zbog čega pacijent razreže gume na automobilu dr. Reesea.

ČETVRTAK Dr. Daniel Charles sazna da je osoba koja ga je pokušala ubiti u zatvoru. Dr. Rhodes i dr. Bekker izvode operaciju na čovjeku. Dr. Manning i dr. Halstead liječe muža i ženu, no pojavi se problem kada suprug, pozitivan na Zika virus, ne želi reći svojoj supruzi.

PETAK Dr. Robin Charles uhvaćen je u krađi u robnoj kući Connorova oca. Dr. Choi ima posla s frustriranim pacijentom i nema medicinskog objašnjenja za njegovo stanje pa traži pomoć dr. Reese.

Skriveno u raju

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Lara ponovno razočara Marka. Pečnik se mora braniti pred svojim šefom, dok Hrvoje misli da ima rješenje za Edvarda. Mark fizički nasrne na Dinu.

UTORAK Uvjerena u to da će dobiti novac, Julija zapošljava nove zaposlenike. Lara je neugodno iznenađena Markom. Saška za rođendan ima posebnu želju.

SRIJEDA Edvard se sastaje s hrvatskim biznismenom koji bi mu možda mogao pomoći. Pečnik je ljutit na Juliju, dok Mark upoznaje novu djevojku.

ČETVRTAK Julija odlazi kod Ines na masažu. Edvard se nalazi sa Šarićem, a Mark s njegovom kćeri Mijom. Ines troši puno Renatovog novca.

PETAK Edvard se i dalje nada da će mu Damir pomoći. Lara je tužna dok promatra kako se Mark i Mia druže. Pečnik se u Ljubljani priprema za press-konferenciju o novom zakonu. U međuvremenu, Ines sazna lošu vijest.

Tijelo je dokaz

Doma TV, 21:40

PONEDJELJAK Megan istražuje smrt mlade dadilje koju je pregazio auto i otkriva da su njezina 5-godišnjeg štićenika oteli i da treba lijekove. Meganina majka Joan nudi pomoć, ali Megan je to sumnjivo.

UTORAK Kad uspješnoga 17-godišnjaka Trenta Bradyja pronađu mrtvog nakon što je nazvao hitnu s rave-zabave, Megan i njezin tim pozvani su da to istraže. Tinejdžerovi roditelji ne žele si priznati da je njihov sin imao pristup drogama.

SRIJEDA Kad Julie Loeb, mnogo mlađa nova supruga imućnog tajkuna, pogine u obiteljskom lovu, osumnjičenih je niz. Meganin i Katein odnos dodatno zahladi.

ČETVRTAK Zastupnica farmaceutske kompanije pronađena je mrtva u rijeci Schuykill, no kad Megan Hunt i tim istraže, u njezinu tijelu ne pronalaze krv.

PETAK Kad nedavnog dobitnika na lutriji pronađu brutalno ubijenog, svi postaju osumnjičeni. Kad policajca na tajnom zadatku pronađu pogubljenog na benzinskoj postaji, potraga za ubojicom ne mora ići daleko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO