Evo što vas čeka u omiljenim serijama i sapunicama: Sejran mora platiti visoku cijenu! | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 3

Evo što vas čeka u omiljenim serijama i sapunicama: Sejran mora platiti visoku cijenu!

Evo što vas čeka u omiljenim serijama i sapunicama: Sejran mora platiti visoku cijenu!
2

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Zlatni kavez', 'La Promesa', 'Viola boje mora', 'Mostovi života', 'Divlje srce', 'Skriveno u raju'...

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 24. lipnja do petka, 28. lipnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Zlatni kavez 

Nova TV 20:20

PONEDJELJAK Sejran se odlučila za Akina. Zbog toga je Ferit izrazito razočaran te doživljava živčani slom. Premda je to učinila da spasi Orhana, Sejran boli to što je Ferita dovela u takvu situaciju.

UTORAK Ferit i dalje vjeruje da ga Sejran voli unatoč svemu. Suočava se s Kazimom i Sejran kako bi saznao istinu, no ne dobiva odgovor koji je htio čuti. Sejran je primorana platiti veliku cijenu.

SRIJEDA Sejran i Kazim razljutili su se kad su saznali za incident, no Sunina ih reakcija iznenadi. Ferit odlučuje stati na kraj Kazimovoj okrutnosti.

ČETVRTAK Između Halis-age i Hatuč dogodi se nešto iznenađujuće. Ferit, koji teške dane želi ostaviti iza sebe, nastoji nagovoriti Sejran na novi početak. Odnos Ferita i Sejran zatoplio je, no po Sejraninu mišljenju, i dalje postoje problemi.

PETAK Ifakat smatra da će izgubiti svu moć ako do ovog braka dođe te počne razmatrati planove od kojih se ledi krv u žilama. Halis-aga i Hatuč žele nadoknaditi lijepe dane koje nisu mogli proživjeti u mladosti te žele da proces sklapanja braka teče u najboljem redu i u skladu s pravilima.

La Promesa

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Po markizinu nalogu Petra preuzima krivnju za Dieguitovu otmicu i daje otkaz. Posluga je oduševljena viješću, ali netko se neočekivano zauzima za nju.

UTORAK Jana i Curro pomire se i idu razgovarati s Ramonom kako bi im napokon rekla istinu o Doloresinoj smrti. Ali kad stignu do kolibe, otkriju da je prazna.

SRIJEDA Ramona je nestala i cijeli se Luján pokrenuo da je pronađe. Čak traže pomoć od markiza, ali Cruz ne dopušta seljanima da uđu na imanje. Manuel nema pojma o uznemirujućem dogovoru o lažnoj trudnoći.

ČETVRTAK Abel pokušava saznati prirodu Janina i Manuelova odnosa dok pomaže Jimeni oko lažnog pobačaja. Ramone još nema i seljani je ne mogu pronaći. Markiza i dalje odbija pustiti tragače na imanje.

PETAK Nenajavljeni dolazak Pelaya Gómeza de la Serne i Antonija de Carvajala y Cifuentesa okreće La Promesu naglavačke.

Viola boje mora 

RTL, 21:15

PONEDJELJAK Dok Demir pokušava izvući informacije od Farah, Viola se priprema za spoj s Ranierom. U međuvremenu, Demir i Viola hvataju se novog slučaja. Žrtva je vlasnik tvrtke Siciliana Solventi, koja je pod novinarskom istragom Domenica.

UTORAK Viola nije sigurna želi li Demiru otkriti što je doznala o Farah. Demir i Viola rade na slučaju investicija u ceste. Demir dodatno odluči pomoći Violi pomoći da otkrije više o tajanstvenom putovanju u Palermo prije deset godina. Ono što otkriju, šokirat će Violu.

SRIJEDA Novinarska reakcija je šokirana dolaskom neočekivanoga gosta, a Demir i Viola istražuju smrt žene u hladnjači. Viola nastoji organizirati romantično putovanje s Ranierom.

ČETVRTAK Claudia najavi da će se možda morati smanjiti broj novinara u redakciji, pa se svi natječu kako bi se joj dodvorili. No ne i Tamara, koja je uz pomoć Demira i Viole zauzeta rješavanjem obiteljske drame, u kojoj je otac izboden nožem.

Mostovi života 

NOVA TV 18:15

PONEDJELJAK Pembe je okrivila Alev, no uviđa da je pogriješila. Taj potez ima širi utjecaj na obje obitelji, a Pembe ne zna kako skriti pogrešku od muža.

UTORAK Kivildžim, pokušavajući riješiti problem između Omerova sina i svoje kćeri, dobiva Omerovu punu potporu. Doga i Fatih razgovaraju o njezinu izlasku na večeru s prijateljicama.

SRIJEDA Kivildžim spašava ženu koja je žrtva nasilnog supruga. Pembe promatra kako muškarac prijeti ženi ubojstvom. Situacija se još nije smirila, a Dogin odlazak na liječničku kontrolu ponovno uzburka dvije obitelji različitih stavova.

ČETVRTAK Kivildžim, saznavši za tužbu, priprema protutužbu preko svog odvjetnika, ali Omer, koji se iznenada našao upleten, traži najbolje rješenje za obje strane. Omer i Kivildžim dodatno se zbližavaju rješavajući probleme svoje djece. Nilaj uz pomoć lukavština želi osvjetlati obraz muža Mustafe, no svekar je kori zbog neuspjeha.

PETAK Doga i Fatih pobjeđuju probleme kod kuće s pomoću snage ljubavi, ali Dogin nevini čin obitelj Unal pogrešno protumači. Fatih i njegova obitelj preburno reagiraju kad mu Doga kaže da je s prijateljicom bila u crkvi. Doga i Fatih posvađaju se te sutradan Doga odluči nastaviti fakultetsko školovanje.

Divlje srce

Nova TV, 21:30

PONEDJELJAK Nakon što u prtljažniku pronađu krv, Alaz i Jaman, koji su otišli u kuću izvan grada da bi pronašli Ruzgara, susreću Ruju, koja je od glave do pete u krvi.

UTORAK Kad Alaz ode u bolnicu, susreće se s tragom i kreće istraživati tu zagonetku. Alaz si je utuvio u glavu da će riješiti zagonetku i spasiti Ruju, no susrest će se s nečim što nije mogao ni zamisliti.

SRIJEDA Zbog istine koju je saznao Guven će se suočiti s Neslihan na temu prošlosti. Na kraju tog suočavanja od kojeg je Neslihan godinama bježala i bojala ga se, i Guven i Neslihan napokon će saznati sve, no uvjeti više nisu kao nekad.

ČETVRTAK Guven nakon razgovora sa Šebnem odlučuje da neće otići. Ta njegova odluka zbunit će Sojsalane i potaknuti Serhana da posije sjeme novog plana. Kad Rujin otac Metin izađe iz zatvora, to će za Serhana biti dodatni izvor napetosti.

PETAK Džesur se trudi razveseliti princezu Čaglu koja je i dalje u procesu oporavka, a Serhan ga u tom trenutku vidi. Džesur ugleda Serhanovo pravo lice pa se rađa napetost između njega i Jamana koji oca smatra dobrim. Ipak se okupljaju na Umutovoj nogometnoj utakmici iz snova. Umut se polako počeo oporavljati i nakon operacije ostvarivati snove.

Skriveno u raju

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Nada nosi u Ljubljanu Davidovo računalo koje je on zaboravio na moru. Frenk zabranjuje Saški druženje s Ines, koja traži rješenja za financijske probleme. Steinerova klinika dobije neočekivani financijski poticaj.

UTORAK Inesin plan da ucijeni Pečnika neslavno propadne. Julijin pokušaj prevare novog nadzornika klinike završi neuspješno. Unatoč svemu, Dino se pokušava iskupiti pred Larom te gestama nježnosti pokazuje da mu je stalo do nje.

SRIJEDA Mia primijeti privlačnost između Marka i Lare. David ide na Janinu izložbu, a pridružuje mu se Julija. Meri je zabrinuta za Ines.

ČETVRTAK Edvard naređuje Mateju da vrati novac koji je Zavod za zdravstveno osiguranje prebacio Steinerovoj klinici. Marku se ne sviđa kako se Mia ponaša prema Elli.

PETAK David i Nada se zbliže, a Julija najavljuje posjet Nadi. Larina sretna vijest u Dini izaziva loše raspoloženje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Blistaju! Renata iz 'Braka na prvu' pokazala novog dečka
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Blistaju! Renata iz 'Braka na prvu' pokazala novog dečka

Pjevačica iz Zagreba i kandidatkinja showa 'Brak na prvu' pozira u zagrljaju smeđokosog muškarca, a otkrila je kako su zajedno već pola godine

Lana Jurčević objavila snimku s kćerkicom pa nasmijala fanove: 'Ma talentirana je na mamu...'
UŽIVAJU U SVAKOM TRENUTKU

Lana Jurčević objavila snimku s kćerkicom pa nasmijala fanove: 'Ma talentirana je na mamu...'

Pjevačica je od 2017. u vezi s Filipom Kratofilom. Krajem studenog prošle godine dobili su kćer Maylu Lili, koju Lana često pokazuje na društvenim mrežama