Evo što vas čeka u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit doživljava nešto jako šokantno | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Evo što vas čeka u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit doživljava nešto jako šokantno

Evo što vas čeka u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit doživljava nešto jako šokantno

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima: 'Zlatni kavez', 'La Promesa', 'Viola boje mora', 'Mostovi života', 'Divlje srce', 'Skriveno u raju'...

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 17. lipnja do petka, 21. lipnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Zlatni kavez 

Nova TV, 20:20

PONEDJELJAK Pelin je pozlilo te je žurno odvoze u bolnicu. Ferit je bijesan i smatra Sertera odgovornim za ono što se dogodilo. Dok se Pelin i njezino dijete bore za život, Halis-aga zahtijeva test DNK kako bi se utvrdilo tko je djetetov otac.

UTORAK Orhanu je u zatvoru jako teško te ga Halis odluči izvući, no razočara se jako kad stvari ne krenu onako kako je htio te biva primoran tražiti pomoć od starog znanca.

SRIJEDA Ferit je pretrpio teške trenutke zbog svega što se dogodilo i zbog istina koje su izašle na vidjelo. Spoznaje koliko je velika njegova ljubav prema Sejran.

ČETVRTAK Suna pod utjecajem onog što joj je rekla Fikrije vuče poteze koji bi mogli promijeniti tijek Feritova i Sejranina odnosa. Sejran se opire očevim pritiscima te ostaje zaprepaštena iznenađenjem koje joj je priredio.

PETAK Sanjajući o novom početku sa Sejran, Ferit doživljava nešto šokantno. Saznaje da se nešto rađa između Sejran i Akina, međutim ne želi u to vjerovati. Sejran opet trpi očev pritisak te se nastavlja boriti da prebrodi ovo teško razdoblje. Orhanu je u zatvoru teško, a kad od Halis-age ne dobije pomoć koju je očekivao, osjeća se napuštenim.

storyeditor/2024-06-07/62544826-zlatni-kavez-splash.jpg

La Promesa 

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Uznemirenost zbog Jimenina krvarenja stišava se nakon što je Abel pregleda i objavi da je sve u redu i da je trudnoća ide svojim tijekom. Manuel priznaje Jani da je zabrinut za dijete jer ga želi najviše na svijetu.

UTORAK Jimena pljusne Teresu jer je proširila vijest o krvi. Jana je tješi najbolje što može.

SRIJEDA Nakon što je pronašao Janin portret koji je snimio Manuel, Abel pomisli da je možda i njegov prijatelj zaljubljen u nju. Cruz ne pomogne šurjaku Fernandu kad dobije srčani udar i on umre.

ČETVRTAK Abel ustanovi smrt don Fernanda i La Promesa je opet u žalosti. Martina je shrvana i krivi sebe za očevu smrt.

PETAK Dok Abel pokušava otkriti postoji li nešto između Manuela i Jane, Jana govori Maríji Fernández o intimnom plesu s Manuelom u hangaru. Teresa ne prihvaća Felicianova objašnjenja i obnovi vezu za koju je mislila da je pokopana.

Pogledali smo Netflixovu seriju 'Eric': Potraga rastrojenog oca za sinom (9) koji je nestao...
Pogledali smo Netflixovu seriju 'Eric': Potraga rastrojenog oca za sinom (9) koji je nestao...

Viola boje mora 

RTL, 21:15

PONEDJELJAK Modna novinarka Viola Vitale seli se iz Pariza u rodni grad Palermo tražeći oca kojeg nikad nije upoznala. Po dolasku zaposli se na portalu, a područje interesa postaju joj teme vezane uz kriminal pa upoznaje inspektora Francesca Demira.

UTORAK Pokušaj ubojstva 16-godišnjeg dječaka Violina je prva tema. Na razrješenju slučaja Viola radi s inspektorom Demirom, a tijekom istrage shvati da istina nije uvijek onakva kakvom se čini.

SRIJEDA Nakon smrt vlasnice kozmetičkog salona, Viola otkiva kako predrasude utječu na živote ljudi, uključujući njezin vlastiti. Inspektora Demira doživljava kao zavodnika, ali neočekivani susret promijenit će joj mišljenje. U redakciji Viola i dalje pokušava iskamčiti Claudijino priznanje.

ČETVRTAK Tijekom potrage za ocem Viola upozna šarmantnog Raniera, kojem se ona odmah svidi pa je pozove na večeru. Smrt supruge direktora banke navodi Violu da se usredotoči na istragu tijekom koje shvati nešto o svojoj prošlosti.

Mostovi života 

Nova TV, 18:15

PONEDJELJAK Kivildžim, upoznavši na spoju naslijepo Omera za kojeg zna da je iz konzervativne obitelji, zabrinuta je da će Omer o njoj steći pogrešan dojam. Svjesna je da ne prestaje o tome razmišljati.

UTORAK Doga zbog pomalo pretjerane djevojačke zabave koju organizira njezina teta Alev pobuđuje bijes cijele obitelji, a posebice Fatiha. Nilaj, supruga Fatihova starijeg brata, pokušava pred Pembe diskreditirati Dogu jer je vidi kao suparnicu.

SRIJEDA Kušnje s kojima se obje obitelji susreću ne prestaju na dan vjenčanja jer će se i tad susresti dvije različite obitelji, no najveće iznenađenje uslijedit će na kraju - kad dođu Dogin otac i njegova nova zaručnica.

ČETVRTAK Nakon svadbe prepune događaja, svi se vraćaju svakodnevici. Međutim, Pembeinim svadbenim tradicijama nema kraja pa Kivildžim pokušava učiniti ono što je najbolje za svoju kćer. Pristup dviju majki prema mirazu uzrujava Dogu.

PETAK Alev će pokušati razriješiti nesporazum jer je njezino svadbeno iznenađenje razjarilo konzervativnu obitelj, no dobrohotni potez stajat će je još skuplje. Da se ispriča, poziva Abdulaha na ručak. Pembe to pogrešno shvati kao aferu.

Divlje srce

Nova TV, 21:30

PONEDJELJAK Jaman je siguran da je Ilkerov pomagač njegov otac. No neće biti lako uvjeriti Neslihan da je otmičar njezina sina upravo njezin muž. Jaman uz Džesurovu i Asinu pomoć kuje plan koji će razotkriti njegova oca i uspijeva.

UTORAK Alaz i Jaman susreću se na putu kojim su krenuli kako bi pronašli Serhana. Samo što jedan želi spasiti oca, a drugi raščistiti račune. Istina koja dočeka dvojicu braće kad Serhana pronađu u njegovu skrovištu ponovno će promijeniti odnose snaga u obitelji Sojsalan.

SRIJEDA Obitelj Sojsalan uvjerena je da je Jamana oteo njegov ujak Džaner Sojsalan i pokušavaju ponovno stati na noge. Neslihan zamoli djecu da ponovno budu braća.

ČETVRTAK Na putu kojim je krenuo da bi Čaglu spasio od Ruzgara, Jaman na najbolniji način saznaje da mu Alaz nikada neće biti brat. Kad odnos između Neslihan i Serhana, koji je sada junak za cijelu obitelj, opet zatopli, njegova se ljubav prema ženi opet rasplamsa.

PETAK Novonastala situacija Šebnem natjera na veliki potez kako bi pokvarila taj odnos. Dok Guven ulazi u bolnicu sa sinom Jamanom, odškrine prva vrata prošlosti puna tajni koja je smatrao zatvorenima. Serhan i Neslihan pokušavaju prebroditi šok.

Skriveno u raju 

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Ines se nalazi na rubu bankrota i još je u nemilosti Renata. Damir odluči pomoći Ediju, ali ipak želi biti na konferenciji za medije.

UTORAK Pečnik i Julija bijesni su na Edvarda, a Mark i Mia sve su bliskiji. Jana i Nada stižu u kamp, a Renato želi od Frenka doznati s kim ga je Ines prevarila.

SRIJEDA Frenk i Meri pokušavaju doznati tko je Inesin ljubavnik i već sumnjaju na jednu osobu. Julija kaže Edvardu da je bio loš otac. Dino se ne iskaže pred Nadom i Janom te naljuti Laru.

ČETVRTAK Edvard dodatno razbjesni Juliju, a Pečnik ima novi plan kako mu doskočiti. Nada nije sretna s Dinom. Lara dozna informacije o Dini te sada osjeća žaljenje prema njemu. Renato je uvjeren da zna tko je osoba s kojom ga je Ines prevarila.

PETAK Jana pozove Edvarda i Davida na otvorenje svoje izložbe, a Julija u Ljubljani doživi živčani slom. Renato fizički nasrne na Boruta, a Lara je ponovno nezadovoljna Dinom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Zaručio se Kerumov sin! Tata Željko za 24sata: 'Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno...'
BIVŠI GRADONAČELNIK NIJE NI ZNAO...

Zaručio se Kerumov sin! Tata Željko za 24sata: 'Što? Valjda će mi javiti ako će biti ozbiljno...'

Plus+ Bivši splitski gradonačelnik do danas, kako kaže, nije znao da se ženi njegov sin Joke