Obavijesti

Show

Komentari 5

Ellen DeGeneres obrisala objavu u kojoj daje podršku prosvjedu nakon što su je fanovi napali

Ellen DeGeneres obrisala objavu u kojoj daje podršku prosvjedu nakon što su je fanovi napali
3

Ellen je svojedobno prijateljevala s američkim predsjednikom Georgeom W. Bushom, a tada se kao 'ikona liberalnih i manjina' od tog odnosa 'obranila' rekavši kako svoje prijatelje ne želi samo tako otpisati

VIDEO

Televizijska voditeljica Ellen DeGeneres (62) priključila se na društvenim mrežama brojnim javnim ličnostima koje su dale svoju podršku borbi protiv policijske brutalnosti nad afroameričkom populacijom i aktualnim prosvjedima diljem SAD-a.

DeGeneres će sljedeće godine dobiti nagradu za životno djelo
DeGeneres će sljedeće godine dobiti nagradu za životno djelo

No kako prenose brojni američki mediji, nakon što je na svom Twitter profilu pisala o rasnoj nepravdi koju taj dio američke populacije i dalje osjeća, DeGeneres je ubrzo objavu obrisala, a nagađaju kako je razlog za to velik broj komentara koji ju je okarakterizirao licemjernom. 

Naime, Ellen je svojedobno prijateljevala s američkim predsjednikom Georgeom W. Bushom, a tada se kao 'ikona liberalnih i manjina' od tog odnosa 'obranila' rekavši kako svoje prijatelje ne želi otpisati zato što se u nečemu ne slažu.

- Kao i toliko vas, ljuta sam i tužna. Ljudi druge boje kože u ovoj zemlju osjećaju nepravdu predugo vremena. Moramo promijeniti neke stvari i moramo to učiniti uz ljubav u našim srcima - napisala je voditeljica, a dočekale su je salve napada komentatora koji su je ekspresno podsjetili da je o tome trebala razmišljati kad je za prijatelja odabrala, kako joj pišu, 'ratnog zločinca'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO