Obavijesti

Show

Komentari 10

Ekskluzivno: Thompson će imati samostalni koncert u Imotskom

Ekskluzivno: Thompson će imati samostalni koncert u Imotskom
8

Thompsonu je to prvi samostalni koncert nakon dvije godine pauze. Glazbenik iz Čavoglava, kako saznajemo, trenutačno radi na novom albumu, koji bi trebao izaći 2025.

VIDEO

Marko Perković Thompson (57) imat će 8. kolovoza samostalni koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskom, ekskluzivno su za 24sata potvrdili organizatori koncerta i menadžment glazbenika. Thompsonu je to prvi koncert nakon dvije godine pauze. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mate Bulić o kumu Thompsonu: 'Nikad mi ni centa nije uzeo za pjesmu. Mi smo nerazdvojivi' 00:50

Njegov koncert bit će dvije večeri nakon što će nastupiti 6. kolovoza kao gost na koncertu Mate Bulića i Dražen Zečića na istom stadionu. Za to gostovanje je, kako smo ranije pisali, zaslužan Markov sin, Ante Mihael, koji ga je mjesecima nagovarao da se vrati nastupima. 

VIDEO Thompson nakon dvije godine zapjevao na svadbi hit 'Geni kameni' i oduševio goste
VIDEO Thompson nakon dvije godine zapjevao na svadbi hit 'Geni kameni' i oduševio goste

 - Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učinit. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela, Thompson odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom - rekao nam je ranije menadžment glazbenika.

Koncert: Tisuće ljudi okupljeno na koncertu Thompsona u dvorani Mladost

Koncert 6. kolovoza je rasprodan u manje od 48 sati, a ni Dražen Zečić nije mogao sakriti da je za to najviše zaslužan Thompson. Kako mnogi obožavatelji nisu uspjeli kupiti kartu na vrijeme, tako je Thompsonovom timu i organizatorima stalno zvonio mobitel od upita i molbi za novi datum. 

Kako je 24sata pisao u utorak, organizatori ljetne manifestacije ‘Imotski ne zaboravi’ čekali su Markovu konačnu odluku.

Duga Resa: Koncert Marka Perkovića Thompsona na stadionu NK Duga Resa

- Mi smo u pregovorima s njegovim timom. Marko bi nam kroz par dana trebao javiti svoju odluku, a to je sve što vam zasad možemo reći - rekli su nam tad.

Nasreću, pregovori su urodili plodom, a naknadno će biti objavljen datum puštanja ulaznica u prodaju. 

Njegov menadžment nam je ranije rekao kako je Thompsonu glavni fokus obitelj i novi album, koji bi, kako saznajemo, trebao izaći iduće godine. Njegov posljednji album ‘Ora et labora’ izašao je 2013. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Meri iz 'MasterChefa' pokazala je nevjerojatnu transformaciju: 'U 7 mjeseci sam skinula 20 kg!'
POKAZALA JE JELOVNIK

Meri iz 'MasterChefa' pokazala je nevjerojatnu transformaciju: 'U 7 mjeseci sam skinula 20 kg!'

Mnogi pratitelji pitali su je kako je izgledala prije transformacije, pa je podijelila video iz ranijih epizoda 'MasterChefa'