Obavijesti

Show

Komentari 10

Duško Tošić unajmljivao avione samo da vidi Karleušu, a ona ga je i ranije prijavljivala za nasilje

Duško Tošić unajmljivao avione samo da vidi Karleušu, a ona ga je i ranije prijavljivala za nasilje
9

Jelena Karleuša i Duško Tošić upoznali su se 2006. godine, a dvije godine kasnije vjenčali su se. U braku su bili 14 godina, a ona ga je za nasilje prijavila 2022. godine, kao i, navodno, u ponedjeljak ujutro

VIDEO

Jelena Karleuša navodno je prijavila bivšeg supruga Duška Tošića zbog nasilja. Srpski mediji raspisali su se da je Tošić upao u kuću bivše žene te je tamo zatekao s prijateljem. Nakon toga je navodno nasrnuo na njega, a kada ih je Karleuša pokušala razdvojiti, nasrnuo je i na nju, piše Kurir. A kako je uopće započela njihova ljubavna priča?

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Srpski mediji: Karleuša prijavila bivšeg supruga za nasilje. Upao u kuću pa napao nju i prijatelja 00:50

Za ljubav srpske pjevačice i tada mladog srpskog reprezentativca i nogometaša francuskog Sochauxa, saznalo se u kolovozu 2006. godine, kada je objavljeno da su sretno zaljubljeni. Na početku veze, sve je bilo idilično, Duško ju je pozivao na večere, a na kućni prag u Bežanijskoj kosi slao joj je porukice i cvijeće.

Srpski mediji: Karleuša prijavila bivšeg supruga za nasilje. Upao u kuću pa napao nju i prijatelja
Srpski mediji: Karleuša prijavila bivšeg supruga za nasilje. Upao u kuću pa napao nju i prijatelja

Porukice, cvijeće i avioni

Od samog početka veze, par je svaki slobodan trenutak provodio zajedno, a Jelena je često boravila u francuskom Montbéliardu, gdje je Duško tada živio. Pjevačica je tada viđena i kako prati utakmicu u društvu predsjednika Tošićeva tadašnjeg kluba iz VIP lože, a pisalo je da je Duško bio toliko zaljubljen da je jednom privatnim avionom doletio u Beograd samo da vidi svoju djevojku i odmah vratio u Francusku.

Pjevačica je kasnije potvrdila da je njihovu ljubavnu priču zapravo pokrenuo Duško. 

- Obično sam ja birala muškarce, ali kad je Duško u pitanju, on je bio taj koji je odabrao mene i nije odustajao. Ja sam netko tko je odbojan, agresivan na prvu loptu i malo koji muškarac prelazi preko mog agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - priznala je svojedobno. Dvije godine kasnije, vjenčali su se, a zajedno imaju dvije kćeri.

Jelena Karleuša izašla na izbore u Srbiji: Glasala je u haljini na trobojnicu, nije nosila grudnjak
Jelena Karleuša izašla na izbore u Srbiji: Glasala je u haljini na trobojnicu, nije nosila grudnjak

I ranije ga prijavljivala za nasilje

U njihovom braku kasnije su se javili problemi pa ga je Jelena već prijavljivala za nasilje. Na pravoslavni Božić 2022. godine stigla je vijest o obiteljskoj drami. Duško Tošić navodno je tada u njihovom domu ošamario suprugu Jelenu, a ona ga je zbog toga prijavila policiji. Iako je pjevačica nakon navodnog incidenta odbila podnijeti kaznenu prijavu protiv supruga, ali i medicinsku pomoć, Tošić je bio saslušan u policijskoj postaji. 

Kako je ranije izvijestio Telegraf.rs, Karleušinom suprugu je nakon tog saslušanja za Božić bila izrečena zabrana prilaska od 48 sati, a potom je Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana. Nogometašu je 7. veljače 2022. godine istekla zabrana prilaska, a Jelena mu je tada oprostila i s njim provela dan zaljubljenih. 

- 15 godina se borim za očuvanje braka, mislim da su uvijek žene te koje se zalažu za instituciju, kako braka tako i obitelji. Takve smo životinje - rekla je Jelena u prosincu 2021. godine za Kurir.

'Duško ne vidi sebe kao dio naše obitelji'

Jelena ipak nije uspjela sačuvati brak pa je u srpnju iste godine priznala da se razvode nakon 14 godina.

- Duško i ja smo se dogovorili da nakon 14 godina sporazumno okončamo naš brak. Nažalost, Duško više ne vidi sebe kao dio naše obitelji. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu obitelj i djecu neću moliti za razumijevanje. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na što sam navikla...pa navalite - napisala je tada. 

POGLEDAJTE VIDEO: BEST OF PETE SEZONE 'TKO JE KRIV?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO